Албена Ситнилска се връща в Благоевград, ето защо...

26 септември 2019 11:20   8201 прочита


След като стана ясно, че ще продължи кариерата си в София, като състезател на СК "Армеец", Албена Ситнилска отново ще се появи в Благоевград.

Този уикенд на 28 и 29 септември в зала “Скаптопара” в Благоевград ще се проведе Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес за жени, мъже и ветерани за 2019 година, а Бени ще участва в атрактивното състезание за короната Бикини фитнес. В надпревара в 33 категории ще се борят за първото място над 350 състезатели от цялата страна, а победителите ще бъдат излъчени от комисията от съдии на Българската федерация по бодибилдинг и фитнес.

В двата дни, от 11,00 до 17,00 часа, всеки желаещ ще може да се докосне до изключителна воля, дух и себеотдаване приклещени в изящни мъжки и женски тела. На 27 септември, петък, в Мол “Ларго” в Благоевград ще бъде първата среща на гигантите с публиката и феновете им.

Главният организатор Благой Ангелов, световната и европейска шампионка по таекуондо и кикбокс и медалистка от шампионата на България през 2018 година в категория “Бикини фитнес” Албена Ситнилска и състезателите Асен Велячки и Тони Таров позираха пред плаката на състезанието. Футболен клуб Пирин (Благоевград) също помага финансово с организирането на шампионата..

Марти Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар