“Академик Благоевград” тества лидера в “А” група без старшията П. Клечков

04 февруари 2012 00:18   2758 прочита
Н. Хаджиев
Н. Хаджиев


Н. Хаджиев

Баскетболният отбор на “Академик Благоевград” заминава за Стара Загора без старши треньора си Петър Клечков, който е ангажиран с националния тим за кадети. Функциите му в мача срещу едноличния лидер в “А” група “Берое” поема помощникът Николай Хаджиев, под чието ръководство студентите се подготвят втора седмица. Бившият играч на “Пирин” /Бл/ разполага с всички състезатели, с изключение на Дарин Кудинов, който лекува възпален ахилес и десет дни е на нагревки в родния си Силистра.

Паралелно с възстановителните процедури младокът заляга и над учебниците, защото е частен ученик и има да взима поредица изпити. След прекаран грип и леко разтежение в групата за сблъсъка с “Берое” се завръща Валентин Голчев. Синът на петричката баскетболна националка Надка Голчева разполага с добра далечна стрелба и международен опит от престоя си в Англия. Днес “Академик Благоевград” се събира на лагер в Университетски център “Бачиново”, а утре в 9.00 ч. потегля за Стара Загора.

Направо в София към съекипниците си ще се присъедини Алекс Симеонов, който е в сметките на Тити Папазов за днешната домакинска среща на “Левски” с “Балкан” от Националната лига. Другите трима сини с двоен лиценз - Венци Петков, Васко Александров и Георги Кунов, тръгват с тима от Благоевград, както и самоковците Дарин Иванов и Красимир Георгиев, които вчера бяха на разположение на старшията Росен Барчовски в представителната формация на “Рилски спортист” за мача с “Лукойл” в “Арена Самоков”.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар