Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

76 минути игра осигуриха на родени€ в село  люч —пас ƒелев повиквателна за национални€ отбор


24 август 2018 11:13   4256 прочитаЌападател€т на полски€ ѕотон Ўчечин попадна в списъка с футболисти играещи в чужбина на селекционера ѕетър ’убчев за предсто€щите двубои на представителни€ тим на Ѕългари€ от Ћигата на нациите срещу —ловени€ (в Ћюбл€на на 6 септември) и Ќорвеги€ (в —офи€ на 9 септември). —амо 76 минути игра е записал от началото на шампионата в ѕолша нападател€ от петричкото село  люч.

Ѕивши€т юноша на ѕирин започна титул€р в мача ѕогон -  ракови€ и бе заменен в 76-та минута, мачът завърши 1-1. »наче от началото на нови€ шампионат са изминали пет кръга, а ѕогон има две точки, след две равенства и три загуби. Ѕивши€т футболист на ѕирин Ѕлагоевград, ÷— ј и Ѕерое дойде в ѕолша през 2016-та година. » очевидно се чувства добре тук. —поред статистиката има 49 мача и 9 гола за ѕогон Ўчечин.

“върд титул€р е и в национални€ отбор. ƒруг футболист от ёгозапада —трахил ѕопов има далеч по- гол€ма игрова практика. Ѕлагоевградчанинът има два пълни мача с  асъмпаша, в които отборът дори постигна две победи. –одни€т в √оце ƒелчев ¬асил Ѕожиков пък има осем мача вече зад гърба си с екипа на —лован Ѕратислава и два гола.

ƒопълнително ще бъде публикуван и списъкът с футболистите, състезаващи се в българското първенство. Ѕългари€ е в квалификационна група 3 от Ћига C на Ћигата на нациите 2018/19 заедно с отборите на Ќорвеги€, —ловени€ и  ипър. ѕобедител€т в групата ще спечели промоци€ за Ћига B от следващото издание на надпреварата, както и право на участие в баражите за класиране на ≈вро 2020.

ќще за: —п. ƒелев  двубои  тим ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.