12 отбора мерят сили във футболния турнир в памет на Иван Янчев в Симитли

17 декември 2016 12:16   5254 прочита


12 отбора ще участват във футболния турнир в памет на Иван Янчев в Симитли. Турнирът стартира преди години, когато талантливият футболист от Симитли Иван Янчев напуска този свят.

Изтеглиха жребия за участие, като записалите се отбори са 12 и са разделени в 2 групи. Турнирът започва на 20-ти декември и ще приключи на 27-ми, когато е финалът. Тази година, както всеки път, отборите в Коледния турнир са с колоритни имена. Първа група: Вива, Рома, Борците, Полена, Струмановец, Крупник. Втора група: Уимбълдън, Черниче, Лацио, Ораново, Локомотив, Жълта подводница.

Срещите ще се играят на изкуствените игрища на стадион „Септември", а всеки ден ще има по три срещи. От 13:00, 14:00 и 15:00 часа отборите ще мерят сили за купата и първото място. На тегленето на жребия много от отборите споделиха, че тази година са се насочили точно към него, а надпреварата ще бъде много оспорвана.

Идеята за игри в навечерието на Коледа в негова памет е на кмета Апостол Апостолов. От 2003 година турнирът е общински и се провежда традиционно в последните празнични дни на месец декември.

П. Петрова


Още за: отбори   сили   турнир   памет   Иван Янчев   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар