”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

«акопчаха българин за клониране на кредитни карти в луксозен аутлет в »тали€


16 април 2018 11:01   3329 прочита39-годишен българин беше арестуван до ‘лоренци€ за клониране на кредитни и дебитни карти, съобщиха италианските медии.

“ова станало в един от най-луксозните аутлети за висша мода в »тали€ – The Mall, до ‘лоренци€. ќткрай време той е известен като притегателен център за пристрастените по най-скъпите марки. Ѕългаринът пристигнал от родината си на 13 април и тр€бвало да отпътува за не€ на 18 април. ÷€лото му "турне" във ‘лоренци€, включващо и разноските за хотела му, били платени от непознат мъж от чужбина.

Ѕългаринът бил открит при случайна контролна проверка на италианските карабинери от ‘илине ¬алдарно, до ‘лоренци€. “е видели поставената на банкомат за теглене на пари електронна апаратура за копиране на кодове на карти. “€ била инсталирана в едно от помещени€та на аутлета.

Ѕългаринът бил хванат със завито във вестник устройство за копиране на магнитни кодове, както и микротелекамера. “ой носел у себе си и пет клонирани кредитни карти, готови да бъдат използвани за теглене на пари. —лед като била претърсена хотелската стa€, в ко€то отседнал, били намерени и други скимър устройства, както и компютър, използван за клониране на картите.

/blitz.bg/

ќще за: арест  българин  карти  медии ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.