Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

¬нимавайте! Mорето вече взе осем жертви, вижте кои са опасните плажове


18 юни 2018 13:09   4953 прочита–екорден брой удавени в началото на сезона. ёжното „ерноморие вече взе 8 жертви.

ѕоследни€т случай е от преди дни, когато мъртво вълнение взе живота на младо момче на —еверни€ плаж в Ѕургас.

”давени вече има и в реките и неохран€емите водоизточници в страната. »менно на такива места стават огромен брой от инцидентите – 80%, съобщава Ќова телевизи€.

—поред експертите 17 са опасните плажове по „ерноморието заради мъртво вълнение.

Ќай-рискови по южните брегове са ивиците на »ракли, северни€т на ќбзор, ’арманите край —озопол,  аваците, централни€т в ѕриморско, южни€т в —лънчев бр€г, ивиците в јхтопол и —инеморец и двата плажа в ѕоморие. ѕодводни €ми се образуват и в северната част на  аваците и в кра€ на плажа в јхтопол.

ѕо —еверното „ерноморие потенциално опасни са плажовете на ƒуранкулак, Ўабла, около јлбена, «латни п€съци, н€кои от градските плажове на ¬арна - особено този в јспарухово,  амчи€./bulnews.bg/

ќще за: сезон  жертви  инцидент ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.