Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

“рагеди€:  ошута уби младеж в Ѕћ¬ и 16-годишна спътница край село —тожер


16 април 2018 14:15   4214 прочитаћъж на 21 години е загинал при катастрофа на главен път ƒобрич – ¬арна, съобщават от областната дирекци€ на ћ¬– в ƒобрич. Ќа 14 април около 01.25 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие на главен път ƒобрич – ¬арна в района на село —тожер.

Ќа м€сто е установено, че лек автомобил Ѕћ¬ с английска регистраци€ удр€ внезапно изл€зла на пътното платно кошута. ¬следствие на удара водачът губи контрол над ћѕ— и се удр€ последователно в крайпътни дървета. ¬следствие на инцидента на м€сто загива водача на автомобила 21-годишен мъж от град √енерал “ошево.

¬озещата се в автомобила —.ћ. (16 г.) от град √енерал “ошево е настанена в ћЅјЋ - ƒобрич с травма на главата, контузи€ на б€л дроб, фрактура на долен крайник, без опасност за живота. ѕо случа€ е образувано досъдебно производство.

/blitz.bg/

ќще за: мъж  катастрофа  път  кошута ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.