Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! 
   –егистрац舫абравена парола

—трелба в нощна —офи€! Ѕабаити извадиха пищови и гърм€ха по... (—Ќ»ћ »)


20 юни 2018 13:13   6048 прочитаЅезумна стрелба се е разиграла в нощна —офи€. “ова става €сно от снимки, публикувани във фейсбук групата "«абел€зано в —офи€". ћъж на име √еорги, който е качил фотосите, е написа следното: "ƒиви€т запад!!! ќхранители на казино стрел€т безразборно по табелите с пистолет докато колите си преминават по ћари€ Ћуиза!!!".

Ќе става €сно кога точно са направени снимките, но по всичко личи, че двама от тримата мъже, съвсем необезпоко€вано вад€т пистолетите си насред централни€ столичен булевард. ћинути след това двама от мъжете, облечени в черно, се прицелват в близката табела и стрелбата започва.

 азиното, покрай което се разиграва зловещата гледка, е в центъра на —офи€ и на метри от ÷ентрална авто и жп гара. ¬се още не се знае дали мъжете са използвали бойни или халосни патрони.  акво се е случило с бабаитите, открили безразборна стрелба в столицата, не става €сно. ¬се още не се знае дали мъжете са използвали бойни или халосни патрони./Blitz.bg

ќще за: стрелба  —офи€  група ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.