Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

—траховито! ѕърво ¬»ƒ≈ќ как рали автомобилът се вр€зва в публика в Ўумен


16 април 2018 13:34   3161 прочита ѕо€ви се видео от момента, в който състезателен автомобил се вр€за в публиката по време на планинското рали „ћемориал ¬алерий ¬еликов“ в Ўумен вчера, съобщава Ќова тв. ѕострадали б€ха общо шестима души, петима са изписани, един човек е останал в болница. “ой има счупена подбедрица.

»нцидентът е станал около 14.30 ч., когато пилот от ¬арна е загубил контрол над състезателни€ си автомобил, който се е вр€зал в публиката. ​„ѕилотът беше в шок и не усп€х да разговар€м с него. “ези неща се прежив€ват трудно”, об€сни в „«дравей, Ѕългари€” по NOVA ¬асил ’ристов, спортен директор на събитието. “ой бе категоричен, че автомобилът е бил технически изправен.

ƒвама мъже на 30 и на 43 години са с фрактури на подбедриците. ƒруги двама мъже и две жени са получили помощ за наран€вани€та си и вчера вече б€ха освободени от медиците, информираха от дирекци€та на планинското състезание в из€вление, разпространено до медиите. Ўумен е домакин на 19-то издание на автомобилното състезание по планинско изкачване „ћемориал ¬алерий ¬еликов“. јвтомобилното състезание е първи кръг от Ќационални€ шампионат по планинско изкачване.

/blitz.bg/

ќще за: видео  автомобил  публика ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.