ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

—мърт на път€! “»– се заби в селски цех, шофьорът загина на м€сто /снимки/


19 юни 2018 09:52   4585 прочитаЎофьор на тежкотоварен камион загина на м€сто, след като се вр€за в постройка.  атастрофата стана малко след 17.00 часа вчера на влизане в село √орски извор на международни€ път ≈-80.

Ќай-веро€тната причина за катастрофата е мократа настилка. ѕредполага се, че шофьорът е загубил управление, камионът е изл€зъл от път€ и се е вр€зал в малък цех. —амо по щастливи обсто€телства там не е имало други хора.

ѕри удара камионът е почти смачкан и шофьорът му е загинал веднага.

Ќа м€стото на инцидента има коли на пожарната, гражданска защита и линейка. ќчаква се да пристигнат и криминалисти, които да направ€т оглед./bulnews.bg/

ќще за: шофьор  инцидент  постройка ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.