ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

—апунка! ћъж от »сперихско хвана жена си на калъп със 17-годишен и стана страшно


16 април 2018 15:09   6440 прочита



ћъж наръга със стъкло от счупена бутилка супругата си и 17-годишен тийнейджър, след като ги спипа в семейната спалн€ малко след полунощ в недел€, пише „“елеграф“. 34-годишни€т рогоносец се прибрал около 0:10 часа в исперихското село Ћъвино и заварил жена му и тийнейджъра заедно. —ъпругата, ко€то е с 10-години по-възрастна от младежа, без св€н го приютила в семейната спалн€. “€ не очаквала мъжът ѝ рогоносец да се прибере тази нощ, тъй като от известно време били скарани.

ћъжът пък имал подозрени€, че нев€рната му любима кръшка с младеж от селото. Ќагласил нещата така, че във въпросната вечер да успее да € изненада и да се прибере неочаквано в къщата. ƒвамата били в доста обтегнати отношени€ заради сприхави€ му характер, твърд€т местните. —ъпрузите имали сключен граждански брак, но не го консумирали поради несходство в характерите, об€сниха още запознати.

“ака 27-годишната жена се захласнала по тийнейджъра, а ц€лото село започнало да шушука. —варвайки прелюбодейците в семейното ложе, мъжът буквално побесн€л. √рабнал стъклена бутилка, ко€то била оставена до леглото, и започнал да удр€ с не€ млади€ си съперник и жена си. ќт ударите счупил бутилката и почнал да ръга с острите стъкла от не€. “ова не му стигнало, а намерил и нож, с който продължил да мушка, където му падне. ¬следствие на нанесени€ побой жената е с порезна рана в областта на корема и д€сната ръка, момчето е с порезна рана на главата.

ƒвамата пострадали са настанени в ћЅјЋ - »сперих без опасност за живота. Ќасилникът е установен, след като жена му постъпила в болницата. ћъжът е задържан за 24 часа, но не усп€л да даде смислени об€снени€ за действи€та си. —лед като се подобри състо€нието им, пострадалите също ще бъдат разпитани. ѕо случа€ е образувано досъдебно производство, ћотивите се из€сн€ват , об€сниха разследващите.

/blitz.bg/

ќще за: мъж  жена  калъп ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат



¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме



 оментар





¬ъведете кода от картинката

 



   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.