Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕроговори съпругата на Ѕоби ƒебели€, убил зверски сестра си


22 юни 2018 10:14   3469 прочита

сн. flagman.bg
сн. flagman.bg


сн. flagman.bg

—ме€ да твърд€, че имам най-добри€ мъж на света и най-добри€ баща. “ой обожаваше сестра си и ц€лото ни семейство, правеше всичко за нас. “ова каза през сълзи …оана - съпругата на 55-годишни€ Ѕорислав, обвинен в бруталното убийство на собствената си сестра - ƒесислава, пише "‘лагман".

ѕрипомн€ме, че кървавата драма се разигра в —озопол. Ѕоби ƒебели€ или ’лебар€, както е известен в морски€ град, преби до смърт 49-годишната си сестра.

∆ена му …оана, ко€то е 28 години по-млада от него, твърди, че не е виждала съпругът й да бие сестра си.

„¬ ден€ на трагеди€та т€ беше много пи€на. ƒойде в магазина и Ѕорислав й каза да се качи горе в къщата и че е недопустимо в 09:00 часа сутринта да е употребила толкова много алкохол. ќттам нататък не знам какво се случило“, каза още …оана.

”битата ƒесислава редовно била пи€на, но въпреки това била много добра и усмихната жена, твърд€т съседи на семейството. “ова е къщата на ужасите, където стана бруталното убийство. Ѕорислав и жена му върт€т хранителен магазин на същи€ адрес Ѕорислав и жена му живе€т от 5 години в къща на ул. „ћусала“ є 35 в —озопол и върт€т малък семеен бизнес – хранителен магазин на същи€ адрес.

Ѕорислав е от —офи€, но от около 20 години живее в морски€ град. ѕреди години имал хлебопекарна, оттам идва и пр€корът му Ѕоби ’лебар€.

ƒвамата имат и 3-годишна дъщеричка, ко€то все още не осъзнавала какво се е случило, но посто€нно плачела за баща си.

„“рагеди€та ни е огромна. —ама тр€бва да се справ€м с всичко - с бизнеса и с отглеждането на детето. Ќай-тежко обаче е за майката на Ѕорислав и ƒесислава, ко€то погреба дъщер€ си, а за смъртта й е обвинен синът й“, изплака още …оана. ¬ъпреки твърдени€та й, че Ѕорислав обожавал сестра си, близки на семейството разказаха, че е имало често скандали между двамата. ƒесислава била пенсионирана по болест. —традала от цироза в следствие на редовна употреба на алкохол./Fakti.bg

ќще за: съпруга  убийство  семейство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.