Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕочина 15-годишна, ранена при зверската катастрофа в " енана"


16 юни 2018 13:34   4179 прочитаƒве BMW-та се помл€ха в хасковски€ парк на 21 май


15-годишно момиче, което пострада сериозно при катастрофа на 21 май, е починало в пловдивска болницата, съобщиха от полици€та.

ћомичето беше сред шестимата ранени при удар между две BMW-та на ул. “ѕолковник ¬еселин ¬ъков" в хасковски€ парк " енана". Ћеките автомобили се удариха челно, след като 19-годишен шофьор с несъобразена скорост преди л€в завой навл€зъл частично с колата си в насрещната лента за движение и се ударил в другата кола, ко€то се включва в движението с л€в завой от крайпътна отбивка в посока центъра.

—лед катастрофата 15-годишното момиче бе откарано в ”ћЅјЋ “—вети √еорги" в ѕловдив с фрактура на шийни прешилени и д€сна раменна кост. ѕострадаха още петима души на възраст между 14 и 33 години./факти.бг/

ќще за: катастрофа  момиче  коли ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.