Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ћикробус с деца се обърна, има пострадали


16 април 2018 10:59   2573 прочита»нцидентът е станал край ¬елико “ърново


 ъсно снощи в района на ¬елико “ърново е катастрофирал микробус, превозващ деца. —игнал за пътен инцидент между лек автомобил и микробус на път€ —офи€-¬арна в района на военни€ завод до Ћ€сковец е получен вчера вечерта, около 20:00 ч.

√оворител€т на областната дирекци€ на ћ¬– във ¬елико “ърново ћариана ’ристова об€сни пред ƒарик, че на м€сто веднага са били изпратени патрулни автомобили и линейки.

ѕо първоначални данни катастрофата е станала заради изпреварване на две коли, като едната не усп€ла да премине в платното си и ударила странично микробуса, пълен с деца от Ўумен.

«а щастие, катастрофата е лека, 9 деца имат само повърхностни рани. “е са били откарани в болница, след което са били прибрани в Ўумен.

¬еро€тно по случа€ ще бъде заведено административно производство/trafficnews.bg/

ќще за: микробус  район  инцидент ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.