Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ћайката на зверски убитата »вета рухна: ўе погреба детето си в затворен ковчег, гледката е потресаваща!


19 юни 2018 14:18   4323 прочитаѕотресена съм от това , което днес вид€хме в съдебна медицина! ўе погребем детето си в затворен ковчег!!! ќчаквах го от този изверг, опитах се да го предотврат€, но т€ не искаше детето й да расте без баща! “ова за€ви пред майката на убитата при жесток побой крехка »вета пред burgasinfo.com. Ѕлизките на момичето са съкрушени от трагеди€та.

ѕрипомн€ме, че момичето беше пребито до безсъзнание в дома на при€тел€ си “еньо на ул. „’аджи ƒимитър“ 12 в јйтос, а н€колко часа по-късно почина. ƒвамата имат малко момченце, което за момента е при бабата на “еньо – ƒимитринка, в айтоското село Ћ€сково, където се посещава и от социални работници.

“рагични€т случай с »вета стана повод за многобройни въпроси – за рол€та на социалните служби, както и на съседите при подобни тежки междуличностни отношени€ в семействата. ∆ената, ко€то живее на етажа над жилището на “еньо и »вета – —танка —тоилова, ко€то всъщност е лел€ на мъжа, за€ви, че е подавала сигнал за домашен скандал, но при идването на полици€та, младото момиче е казвало, че н€ма проблем.

ƒиректорът на дирекци€ „—оциално подпомагане“ в јйтос ѕенка ƒобрева за€ви, че н€ма постъпил при т€х сигнал за нередности в дома на »вета и “еньо и до фатални€ ден те са н€мали повод да посещават адреса. blitz.bg

ќще за: убийство  побой  близки ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.