“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

Ћюси »ларионов проговори за екшъна на път€ и стрелбата по джипа му Ц трагеди€та се разминала на косъм


15 май 2018 12:50   4771 прочита–ежисьорът Ћюси »ларионов разказа пред „“елеграф“ подробности за инцидента на 13 май, когато е бил засечен във ¬еликотърновско от шофьора јтанас ћандчиев, който стрел€л по неговата кола. Ћюси дори не знаел името на агресора, който за малко да предизвика страшна трагеди€ на път€. „Ќещата, които се пишат, са истина – вече започна разследване по случа€.

ƒори не знам името на човека, който ни нападна. ѕътувахме към —офи€. ѕо път€ се случват вс€какви неща. ћъжът извади пистолет и гръмна. Ќие сме живи и здрави, н€ма щети по колата“, каза »ларионов, който във въпросни€ ден е пътувал с при€телката си јни ’оанг. „¬еднага се обадихме на 112. ƒавахме показани€ около 3 или 4 часа, след това ни казаха, че можем да си тръгнем, закъсн€хме ужасно много за ангажиментите си в —офи€.

ѕолицаите дойдоха веднага и съобщиха, че са го намерили. –азбрах, че момчето е 91-и набор, в районното беше сам, макар навс€къде да пишат, че е бил придружен от родителите си. –азбрах също, че има регистрирано оръжие на негово име. »зненада ме фактът, че учи право“, добав€ режисьорът. ѕо думите му, чиста случайност е, че не е имало жертви.  акто ЅЋ»÷ съобщи, около 14.10 ч. на 13 май джипът на Ћюси и јни бил изпреварен до разклона за село Ѕалван от „‘орд ‘окус“. —лед изпреварването, докато се прибирал обратно в лентата, водачът на автомобила внезапно метнал празна бирена бутилка по стъклото на »ларионов.

ќсвен това, по неговите думи, шофьорът дръзко и демонстративно отправ3ил заплаха и стрел€л по колата. 27-годишни€т јтанас ћандичев е задържан за 24 часа, срещу него образувано досъдебно производство за хулиганство. ѕричините за случилото се из€сн€ват.

ќще за: Ћюси »ларионов  инцидент  шофьор ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.