Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

 ървава драма в гората над село  убрат: ќткриха обезобразен труп на млада жена! Ќа метри от не€ вис€ло друго т€лото


20 юни 2018 11:03  1 коментар   3154 прочита “€лото на 37-годишна жена със следи от насилие и т€лото на обесен 41-годишен мъж са открити от служители на ћ¬– в близост до село  убрат.

“ова съобщиха от ќƒћ¬–-–азград. —игналът е подаден от 28-годишен мъж от  убрат в 14.02 часа на 19 юни за намерен труп на жена в гориста местност, на изхода на  убрат в посока –азград. Ќа м€сто е изпратена оперативна дежурна група от служители на –”- убрат, които установ€ват, че т€лото е на 37-годишната —.’. от село Ѕрестовене.

ѕри огледа са констатирани видими следи от насилие и разкъсно-контузна рана в областта на главата. ¬ близост до местопрестъплението е намерен обесен на дърво 41-годишни€т ќ.’. от Ѕрестовене, с когото жената живеела на семейни начала. ѕо случа€ е започнато разследване за престъпление по чл.115 от Ќ . “елата са откарани за аутопси€ в ћЅјЋ-—илистра.

/blitz.bg/

ќще за: т€ло  насилие  мъж ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

22 юни 2018 09:11 | 7777
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 убрат е град, а не село по принцип !!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.