Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

 радци смазаха от бой д€до във врачанско село за... 130 лева (—Ќ»ћ ј 18+)


14 юни 2019 13:50  3 коментара   2790 прочита—поред възрастни€ мъж нападени€та са заради обезлюд€ването на селото


 радци пребиха 83-годишен д€до във врачанското село ѕудри€ за 130 лева. "Ќ€кой ми звънна в 4:30 сутринта, от вратата н€какво момче ме хвана за гушата. ¬лезе и още един крадец.  аза ми "дай си парите". јз имах само 130 лева, пенси€та ми е 250 лева. «апочнаха да ме би€т и удр€т по лицето с юмруци, за да си дам парите", разказа д€до ѕетър ћиленов пред камерите на Ќова тв.

ѕрестъпниците били с маски на лицата.  омшиите на ћиленов разказват, че той е кротък и добър човек. —поред възрастни€ мъж нападени€та са заради обезлюд€ването на селото. "»ма малко хора в селото, 20 къщи са обитаеми само", коментира д€до ѕетър. ѕолици€та разследва случа€./ЅЋ»÷

 ќще от: —ин€ лампа
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

14 юни 2019 22:19 | zapoznat
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

—амо куршум ще ги оправи ти€ мърши! јко се върне смъртното наказание, лично ще се кандидатирам за палач на такива!


15 юни 2019 01:18 | “ова е!
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

«акони ли ?! ѕолитиците се кри€т зад високи огради, охрана с шмайзери и какво ли не, не се показват по улиците, но ти говор€т за У човеколюбие и толерантностФ ?! ≈, а вие лицемерни празнословници се поставете в положението на народа и тогава ще ви попитам все още ли ще акомпанирате на Ѕрюксел ?!


15 юни 2019 12:53 | ¬»ƒќ¬ƒ≈Ќ
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

»ƒ≈ –≈„ «ј ЅЏЋ√ј–— »“≈ Ѕ≈«–ќƒЌ» ѕќЋ»“»÷» ќ“ √≈–Ѕ, ƒѕ—, ѕј“–»ќ“», Ѕ—ѕ » ƒ–. јЌј“≈ћј!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.