Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

∆естоки€т убиец на 19-годишната »вета от јйтос проговори в съда, ето какви са първите думи на “еньо


19 юни 2018 15:54  1 коментар   4981 прочита∆естоки€т убиец от јйтос “еньо ≈нчев за€ви в съдебната зала, че не заслужава да бъде на свобода, след като уби от бой преди дни любимата си »вета. ћногократно осъждани€т “еньо изплака пред ќкръжни€ съд, че все още не може да си прости за случката.

"ћеко казано е, че съжал€вам, защото това беше човек, когото много обичах. ¬сичко стана след един семеен скандал. »скам да остана в ареста!", изплака 27-годишни€т айтозли€, чи€то първа присъда е още преди да навърши пълнолетие.

Ќегови€т адвокат опита да изкара рецидивиста жертва на прехода, като той едва ли не показал, че иска да се поправи с опита да създаде семейство, който обаче завърши трагично в събота вечерта. “огава пред очите на невръстното им дете побеснели€т “еньо смаза с юмруци и ритници при€телката си »вета. 19-годишната девойка почина след н€колко часа агони€ в болницата след тежка черепно-мозъчна травма.

ќкръжни€т прокурор ≈лгина „алъмова разкри, че въпреки началната фаза на разследването, вече са събрани достатъчно доказателства, че именно “еньо е извършител на бруталното убийство. “ова се доказвало и от разпитите на свидетелките —танка и ћагдалена —то€нови, които също живе€т в къщата на ужасите и са чували често скандалите между младата девойка. ѕоказани€ по случа€ е дала и бабата на “еньо ƒимитринка √еоргиева, ко€то е първата, дошла на м€стото и заварила обезобразената »вета в локва кръв.

ѕрокурорът изрично подчерта, че ако бъде пуснат с по-лека м€рка, “еньо може да се укрие, тъй като го грози доживотна присъда. “ой е многократно осъждан, лежал е 6 години в затвора, като е пуснат на свобода през април 2016 г. ћалко след това се преместил заедно с »вета в семейната къща в јйтос.

blitz.bg

ќще за: убиец  зала  съд ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

19 юни 2018 20:30 | Slay
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

»скахте криво разбрана демокраци€-»мате €. “р€бва първо да се търси сметка на съдилищата, защо пускат на свобода убийците. —лед това да се върне смъртното наказание, защото такива изроди н€мат м€сто в нашето общество.
,
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.