Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

∆есток бой между момичета в училище! —едмокласнички се налагат като за последно, а момче ги снима


25 юни 2018 10:03   2989 прочита ѕоредна агреси€ в училище е заснета на видео. ƒве момичета се би€т във физкултурни€ салон на училище в ѕавел бан€, докато момче ги снима. «а броени дни видеото добива попул€рност. "¬ рамките на 10 дена това е втори€т клип, който се разпростран€ва. Ќе само сред децата, но и сред възрастните. Ќа първото видео е в парка. ћомичето, което бие дъщер€ ми е жертвата. “ова каза майката на пострадалата ученичка –енета «агорова, ко€то е била заснета как € би€т във физкултурни€ салон на училище в ѕавел бан€ в ефира на bTV.

„» т€ не знае защо се е достигнало до този бой. ¬се пак те имат дразги, но досега всичко е било словестно.

¬инаги съм € съветвала да не се стига до насилие. ¬се пак те год€т на училище не да се би€т и карат, а да учат“, каза още майката. “е са имали в последни€ учебен ден колоездене, но на т€х им е било скучно и са поискали ключа от учител€, за да влезнат във физкултурни€ салон да игра€т с топка. ≈дно от момчетата каза, че са се посдърпали. ѕогледнах ги дали имат белези и наран€вани€. Ќе съм обърнал повече внимание. “ова се случва всеки ден", призна учител€т по физическо. ƒиректорката на школото също за€ви, че сигнал не е подаван по случа€.

"Ќе съм подавала сигнал. ѕриех ги в дома ми в извънработно време. –азговар€хме 40 минути. –азговар€х с момчето, което е заснело клипа. “ова, което разбрах в последствие е, че той е намерил начин да се извини на пострадалото момиче и то е приело извинението", каза директорката. —поред класни€ ръководител на двете момичета »ван  алчев видеоклипът може да е провокаци€, защото камерата започва да снима преди сами€ побой. ѕо думите на майката на пострадалото момиче то сега е при баба си.

"¬ ден€ на инцидента потърсихме директорката в дома ѝ. “€ разбра от нас. ѕрие ни в дома си, но след това не съм търсена. Ѕ€х потърсена от отдел „«акрила на детето“. “е завършват 7-ми клас, може да не останат в това училище. “ова, което имам като информаци€ от училището е, че ще се чака стартиране на учебната година, за да се събере педагогически€т съвет.", каза още родителката.

blitz.bg

ќще за: агреси€  училище  попул€рност ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.