Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

»знасилвачът —ашо „ешки€! –.¬. искаше 10 оргазма от мен, а сега ме топи


17 април 2019 11:35  1 коментар   5173 прочитајпелативни€т съд в ѕловдив отново пор€за обвинени€ от окръжната прокуратура в ѕловдив в отвличане и изнасилване ѕеньо ћангъров – —ашо „ешки€, да излезе на свобода. “ой остава за посто€нно в ареста, въпреки че според твърдени€та му, здравословното му състо€ние не било никак добро и зад решетките не му давали нито хапчета, нито му осигур€вали адекватно лечение, пише в. ћонитор. ¬ последните си думи пред 3-членни€ съдийски състав ћангъров об€сн€ва, че красивата пловдивчанка сама е пожелала да отиде с него до софийски€ му апартамент и че е шофирала луксозното му и струващо над 400 000 лева возило.

„“ака, както –. е преценила да демонстрира подобно поведение, точно така е преценила да изпита повече от 10 оргазма при секс с мен и поради същата причина, че е била „отвлечена“, т€ шофираше колата ми с над 260 км/ч, както в едната посока, така и в другата. » на други€ ден сутринта, според показани€та на самата –. ¬., аз съм й дал ключовете от джипа, който й се сторил, че не е чисто нов, за да се прибере самичка до ѕловдив. “ъй като съм й обещал лично аз да € върна, след като излизаме на улицата, т€ отново ме помоли да шофира т€ колата ми, ко€то според не€, й е любимата марка”, каза пред съда ћангъров. ¬ последните си думи той отново поиска свобода, защото не бил добре със здравето. —поред негови€ адвокат двете обвинени€ срещу ћангъров са изпразнени от съдържание.

„Ќе е случайно, че сами€т наблюдаващ прокурор вече за втори път в процедури по м€рката на ћангъров казва: „јз до н€каква степен бих се съгласила със защитата, ако се допусне, че въпросната пострадала е проститутка“. јз съм много далеч от това да твърд€, че въпросната девствена дама е проститутка. Ќе бих си го и помислил. “€ е двадесет и н€колко годишно момиче, без един час трудова ангажираност”, казва в пледоари€та си защитникът.

—лед това той развива фактологи€та с данни как момичето е шофирало с между 160 и 200 км/час колата на клиента му и как са спирали на бензиностанци€, където ако е била отвлечена, е щ€ла да иска помощ. Ќе само, че т€ не е сторила това, но и в апартамента на ѕеньо в —офи€, в който имало камери, се виждало как младата дама стои насред една от стаите към половин час сама с телефона си в ръка. Ќо отново не се била обадила на никой за помощ, казва адвокатът.

“ой иска от прокуратурата да изземе записите от бензиностанци€та и от центъра на ѕловдив, където девойката сама се качила в колата на ћангъров. „‘акт е и т€ самата го признава, че т€ управл€ва този автомобил. » г-н прокурорът € питаше: „јма защо е необходимо да се ходи в —офи€, не може ли в колата или в ѕловдив?“ и т.н. “ук има доказателства. ¬ъпросната дама е казала:

„«а мен е без значение къде ще прекарам нощта с теб“ - по отношение на ћангъров. „«а мен е важно утре в 9 часа да се върна в ѕловдив, за да си разход€ кучето“. Ќа други€ ден отново т€, управл€вайки автомобила, се връща в ѕловдив, за да си разходи кучето, без да има минималното намерение да сигнализира и да подава оплакване за изнасилване и за нещо подобно”, твърди още адвокатът. “ой сочи за пример и н€какво натискане и опипване на входа на столицата, когато при вида на полицейски патрул, младата дама седнала в скута на ћангъров и устроили сцена на полицаите.

—поред прокурора „в случа€ е налице едно психическо въздействие, което е продължило във времето, което е предшествало станалото и е довело до там, пострадалата –. ¬. да вземе решение да претърпи нещо, което не е желаела да претърпи, но да избегне по-тежки вредни последици за себе си и за семейството си”. ѕо повдигнатите му обвинени€ ѕеньо ћангъров го грози затвор от 10 до 20 години или доживотен. ћакар и разследването да е в начален етап, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение ѕеньо ћангъров да е съпричастен към престъплени€та, в които е обвинен, се мотивират апелативните съдии.

—поред т€х има реална опасност при по-лека м€рка от задържане под стража обвин€еми€т да извърши престъпление. “ози извод се обосновава от обремененото му съдебно минало, като всички престъплени€, за които е осъждан, с изключение на първото, са за престъплени€ против личността, изнудване и принуда. јпелативни€т съд прие, че съществува и реална опасност да се укрие. “ой бил закопчан на 10 €нуари в града на тепетата, след като пловдивчанка се оплакала, че ѕеньо € е качил в колата си, закарал € е до —офи€, където € е изнасилил. —лед това € върнал обратно в ѕловдив.

ѕоследно бе арестуван минали€ септември и отново бе обвинен в изнасилване на млада жена. –ано сутринта на 5 септември м.г. в къщата си в столицата той изнасилил друго момиче, като преди това й дал избор, сочейки й че има две възможности. „»ли да те преби€, да те изнасил€ и да те изхвърл€ като куче, или да не се съпротивл€ваш и да стане по лесни€ начин”. ћомичето €вно не се съгласило на лесни€ начин и ѕеньо ћангъров бил арестуван в —офи€.

Ќ€колко месеца по-късно случката се повтар€, но с пловдивчанка. »мето на —ашо „ешки€ нашум€ в кра€ на минали€ и началото на този век. “ой бил издирван от прокуратурата в „ехи€ за две поръчкови убийства. ≈дното е от декември 1998г. на богати€ строителен предприемач Ћадислав ÷имерман. ¬торото покушение е от април 1999г. на осветител€ в Ќародни€ театър в ѕрага »ржи ¬итек.

ќт прокуратурата в „ехи€ търсили над 2 години ћангъров и го открили в нашенски затвор. —ашо „ешки€ излежавал присъда за изнасилване на студентка. ¬ ѕрага ћангъров получил 30 години затвор при задочно съдене, ко€то присъда била отменена. ѕрез септември 2009г. ћангъров получи 20 години затвор за убийството на ÷имерман от окръжни€ съд в ѕловдив, който го оправда за второто убийство на »ржи ¬итек. ќпределението на јпелативни€ съд е окончателно и не подлежи на протест и обжалване. /Blitz.bg

ќще за: съд  прокуратура  арест ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 април 2019 12:48 | «Ќј» ќ
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќ≈ ≈ ¬»Ќќ¬≈Ќ “ќ» ¬»Ќќ¬Ќ» —ј —Џƒ»…“≈ ќ“ћ≈Ќ»Ћ» ѕ–»—Џƒј“ј ћ” ј ќ Ќ≈Ѕя’ј √ќ —“ќ–»Ћ» —≈√ј ћќћ»„≈“ќ ЌяћјЎ≈ ƒј —≈ —ЅЋЏ— јЎ≈ — Ќ≈√ќ Ќќ ƒјЌќ » —≈√ј √ќ ќ—¬ќЅќ∆ƒј¬ј“ .» —“ќ–» —Џўќ“ќ — “≈’Ќ»“≈ ƒ≈÷ј.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.