расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

»зчезналите български ученички в —јў са изб€гали с бандата Latin King?


16 май 2018 12:29   9212 прочита„леновете й си набел€звали млади момичета, които са податливи на манипулаци€ и са готови да изб€гат от вкъщи


»зчезналите две български ученички в —јў са изб€гали от домовете си, това об€виха от местната полици€, като така потвърдиха съмнени€та, породени от самото начало от факта, че са взели свои вещи. »здирването на тийнейджърките от Rowling Meadows High School обаче продължава, пише Dir.bg

ѕо неофициална информаци€ е най-веро€тно 16-годишната Ќатали и 18-годишната ¬елина, с които н€ма връзка от една седмица, са изб€гали от вкъщи с гаджета, принадлежащи към бандата Latin King, ко€то е най-старата и гол€ма латино банда по света, съобщи сайтът, базиран в —јў - bg-voice.com. —поред доклад на ‘Ѕ– за криминалната активност на бандата от 2012-та година членовете й си набел€звали млади момичета, които са податливи на манипулаци€ и са готови да изб€гат от вкъщи. ¬ много от случаите привлечените са подтиквани да проституират. —ъщи€т доклад описва и как членовете на бандата вербуват момичетата - често в сиропиталища, бежански лагери, търговски центрове и гимназии.

«асега разследващите от полицейското управление в јрлингтън ’айтс не потвърждават информаци€та за Latin Kings, но казаха, че случа€т се разследва като б€гство/изчезване.

"Ќ€маме причина да в€рваме, че момичетата са били отвлечени или нападнати", за€ви сержант Ѕуксинзки, който уточни, че е почти сигурно, че те са заедно.

ќт дома на Ќатали Ќаскова липсват дрехи, както и зелената й карта. ѕо закон, ако т€ бъде намерена, ще бъде задържана в най-близкото полицейско управление и родителите й ще бъдат призовани да си € вземат. ƒруг е случа€т с ¬елина Ўинтова обаче. “ъй като т€ е на 18 години, полици€та н€ма право да € задържи, освен ако присъствието й не е свързано с извършено престъпление. —ъщото се отнас€ и за всеки пълнолетен гражданин с момичетата, уточни Ѕузински, като подчерта, че прав€т всичко възможно да откри€т двете българки.

Ѕащата на ¬елина казва, че за последно т€ е била вид€на на бензиностанци€, където разговар€ла с 33-годишен латиноамериканец, стар познайник на полици€та.

–одителите на двете български момичета мол€т ако н€кой има информаци€ за т€х да се свърже незабавно с полицейски€ участък в јрлингтън ’айтс на 847-368-5300./trafficnews.bg/

ќще за: ученички  —јў  банда ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.