Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

ƒнес става €сна съдбата на обвинената шофьорка за мелето на јћ “раки€


16 април 2018 11:05   2468 прочитаѕодобр€ва се състо€нието на пострадалите пътници


—ъдът решава ще остане ли за посто€нно в ареста ÷вета “аскова - жената, обвинена за катастрофата на магистрала „“раки€”.

¬ събота 29-годишната жена беше обвинена за причин€ване на смърт по непредпазливост, съобщи Ќова. —поред прокуратурата инцидентът се дължи единствено на нейните действи€.

≈кспертиза е показала, че леки€т автомобил на жената н€ма техническа неизправност. “епърва обаче се чакат анализите, които тр€бва да об€сн€т дали ударът в автобуса е довел до обръщането му.

ѕри инцидента на магистрала „“раки€” загинаха шестима души, а 26 б€ха ранени. √ол€ма част от пострадалите все още са в болница.

—ъсто€нието на пострадалите се подобр€ва. ќт пресцентъра на болница „—в. јнна”, където са настанени част от ранените съобщиха, че през изтеклата нощ има позитивна промени в състо€нието им.

ѕациентите са стабилизирани и контактни и вече всички са на собствено дишане, предаде Ѕ“¬. Ќ€ма пр€ка опасност за живота им, но все още са възможни усложнени€, съобщават от болницата.

јко състо€нието на пациентите позвол€ва, още днес ще бъдат направени нови операции.

≈дна от пострадалите жени ще бъде оперирана заради фрактура на китка и гръбначни прешлени, а друга заради фрактура на раменната кост./trafficnews.bg/

ќще за: съд  арест  магистрала ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.