Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

Ѕългарски “»– се оказа в епицентъра на грандиозна крими истори€ във ‘ранци€! »змамата е за колосалните 4 милиона евро


20 юни 2018 09:41   4288 прочита’ванаха камиона, който бил с българска регистраци€, натъпкан с канабис и марихуана


‘ренската полици€ пресече контрабанда на канабис за €4 млн. ƒрогата е била открита в “»– с българска регистраци€. “ова съобщават местните медии.

ѕри акци€ на митницата на Ћон льо —оние в минали€ петък сутринта е открита дрогата. “€ е била разпределена в пакети. “очното количество на канабиса е 398 килограма.

ƒрогата е открита на път ј39 в департамента в източна ‘ранци€ - ёра. Ўофьорът казал на митничарите, че идва от »спани€ и отива за √ермани€, за да достави различни стоки.

¬одачът на хладилни€ “»– е задържан. —рещу него е повдигнато обвинение за контрабанда на наркотици.

—лед като б€ха отворени вратите на хладилното ремарке, митническите служители откриха 252 пакета марихуана, тежащи 312 кг. и 16 опаковки от канабисна смола с тегло от 86 кг., съобщиха в прессъобщение от френските митници.

/flagman.bg/

ќще за: полици€  канабис  “»– ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.