Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

јрестуваха 24-годишен кмет на село заради подкуп


19 юни 2018 09:50   3969 прочита24-годишни€т кмет на карловското село ¬ойн€гово “одор “анковски е задържан заради подкуп. јрестът му е станал вчера на паркинг в  арлово като на кметицата на район "ћладост".

"¬ момента е в полицейска кола на ул. "’ан  рум", казаха от община  арлово.  метът на града д-р ≈мил  абаиванов потвърди информаци€та. ѕо думите му “анковски е най-млади€т кмет в региона.

"–азбрах, че е поискал рушвет от човек на ¬ойн€гово, за да му свърши н€каква услуга", добави  абаиванов. ¬се още не се знае каква сума е поискал “анковски/bulnews.bg/

ќще за: арест  кмет  подкуп ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.