Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

190 българи обвинени в √ърци€ за трафик на бежанци


16 юни 2018 17:00   5457 прочитаЌе качвайте стопаджии


190 българи са задържани в √ърци€ по обвинени€, че превозват мигранти. —татистиката на българското министерство на външните работи е към кра€ на месец май.

ѕрактиката е гръцките съдилища да дават на задържаните каналджии по десет години за всеки превозван мигрант.

ќт българското външно министерство съветват пътуващите в √ърци€ българи да изб€гват да качват стопаджии.

ќсвен това √ърци€ не е промен€ла митническите ограничени€. –азрешава се внас€нето на твърд алкохол до 10 литра, но тр€бва да бъде с бандерол и да е запечатан. ƒо 110 литра е разрешеното количество за бирата или виното. 40 кутии цигари и 1 кг тютюн. ¬ √ърци€ е забранен вносът на късоцевни оръжи€ и пистолети, химически вещества, газове и други, ловни оръжи€, въздушни оръжи€, метални боздугани, бухалки, нунджако с верига или въже, така и копи€, мечове, ками, щикове, лъкове, арбалети и полицейски палки.

факти.бг

ќще за: българи  трафик  гърци€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.