Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

16-годишната, удушила бебето си, отива на съд


15 юни 2018 11:25   3511 прочита“€ родила момче


–айонна прокуратура- азанлък внесе в съда обвинителен акт спр€мо 16-годишна родилка. “€ е обвинена за това, че на 1 март 2018 г., в землището на село —., общ.  азанлък, обл. —тара «агора като рождена майка, умишлено е умъртвила новородената си рожба от мъжки пол, веднага след раждането й чрез удушаване.

ѕо време на разследването и при пред€в€ване на обвинението обвин€емата е изразила съжаление за случилото се. –азследването е проведено в рамките на двумесечен срок, през който са събрани необходимите доказателства за предаване обвин€емата на съд - разпити на свидетели, изготвени са заключени€ на назначени експертизи, приложени фотоалбуми и др.

ѕредстои –айонен съд- азанлък да насрочи първото заседание по делото./Fakti.bg

ќще за: прокуратура  обвинени€  родилка ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.