Политическият акт на Илко Стоянов! Врагът напусна ОБС - Благоевград! Ами сега кого ще яхате и срещу кого ще дюдюкате съветници?!

15 май 2018 13:04   11 коментара   10227 прочита


Врагът, дръзнал да окачестви общински съвет Благоевград като безплоден, ялов и безполезен, които не може да роди едно общо решение в полза на жителите на този град напусна съвета-Омрезен!

Адвокат Илко Стоянов, който внесе мотивирано предложение за това как може да се проведе референдум, чрез който да се допитат до хората и се чуе мнението на благоевградчани по темата с разкопките, днес депозира категоричното си заявление, че напуска. Стоянов заяви, че не може да бъде част от този общински съвет, който с гласуването си против референдум и общо събрание, всъщност показа как политическият елит в областния център зачита Гласа на народа.

Много писахме, много изговорихме и за разкопките и за магистралата, но в случая Илко Стоянов говореше за Референдум! Форма, в която властта да покаже, че държи на мнението на онези, които са ги изпратили в Общинския съвет. Позицията на Стоянов бе единствената категорична в общински съвет -Защо трябва да има референдум, или общо събрание!

И отговорът му също бе категоричен - Защото гласът на народа трябва да се чуе по казус, който засяга Благоевград, благоевградчани и България. Пък и щеше да се стигне до добра оценка за съвета, които да докаже колко са му важни избирателите.. Нагледахме се на абсолютен фалш и лицемерие.

Докато някои се опитваха всячески да достигнат до консенсусно решение по темата с разкопките, с декларирана активна позиция, други съветници и съветнички удобно мълчаха. Разприказваха се след гласуването, яхнаха развитието на случая след предложението на Стоянов, и с цел да извлекат максимално някакви дивиденти, взеха да дават оценки на колегите си във Фейсбук.

Както винаги най-активна в мрежата се оказа Злата Ризова, която честити на колегите си "Пирова победа ", после не успяхме да разберем, точно какво казва / стилът и е силно възвишен /, но стана ясно, че е люто разсърдена и възмутена от действията на общински съветници.. А иначе не чухме гласа на Злата Ризова в залата на общинския съвет, нито нейна официална позиция по случая.

Изявлението и в мрежата бе направено така, че хем да я харесат протестиращите, хем народа. Не ми се ще да публикуваме видеа, в които се вижда как съветници ръкопляска и са в първите редици на протестите, а после в зала бяха против референдума и общото събрание, предложено от ГЕРБ и подкрепено от кмета, говорейки на дълго и на широко колко ще нагазим закона и в двата случая. Без коментар ще оставим и съветниците, които веднъж гласуваха " За", веднъж "Въздържали се" по двете предложения.

Интересното в случая е кого ще яхат с коментарите си сега съветниците, така, че да се харесат на всички участници в широко дискутирания казус "АМ Струма и древно селище край Покровник".

Видяха се и политиците и мераците и лицемерието. Стоянов имаше куража да нарече случващото се с истинските думи и да се оттегли, а оттук нататък какво ще произведе този ОБС предстои да видим. Сега срещу кого ще дюдюкате и интриганствате?!, това е въпросът, уважаеми народни избраници. Май превърнахте ОБС в клуб по интереси, но това вече бие на очи и ние няма да мълчим. Народът ви вижда!

Петя Петрова

11 коментара
15 Май 2018 13:28 | Индзаги
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Струма- Стършел, вие сте малоумни, хем хвалите Илко Стоянов, хем не ви стиска да пишете, че той напада герб=гроб.


15 Май 2018 13:52 |
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Какъв ГЕРБ те гони бе Аббина и Злата да не са от герб бе, я стига глупости смиленов елезов зелени и прочие да не са от герб бе хората на тасков също


15 Май 2018 13:55 | Скаптопарец
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Светият синод предаде България! ВМРО мълчат гузно по заповед от Москва!


15 Май 2018 14:29 |
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Защо криете албина Анева, тази която бе много отворена на сесията, дето чете закона като дявола евангелието, а ден преди това бе първа клакьорка на Калоян ханджийски, бъдете обекстивни пуснете видеата, нека се види


15 Май 2018 14:38 | Индзаги
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Е тоя герб ме гони, който докара народа до просешка тояга. Илко атакува гербаджиите, които гласуваха да няма референдум.


15 Май 2018 15:08 | Томи
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Адвокатът атакува всички в тоя съвет, не вика тия или ония аговори за ОБС хич не ме интересува кой от кои е важен е резултатът


15 Май 2018 15:17 | Индзаги
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Резултатите са ясни- Благоевград загива, от 23000 студенти сега са11000, заплати500-600 лева, никакви инвестиции, вдигнати двойно данъци, младите хора са масово в чужбина или СФ, а като цяло в държавата 95 процента от населението живее бедно. Кой е виновен, не са ли управляващите?


15 Май 2018 15:33 | До индзаги
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Да, затова пък Петрич процъфтява. Нещата си идват на мястото и регионалният център отново се измества към Петрич. Където е текло пак ще тече


15 Май 2018 18:21 | Грф
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Петрич загива нема футбол хандбал валяка и диневото чедо закопаха всичко огън даги изгори селяци гнусни пият си ракията със шмръчков наркомана


15 Май 2018 18:23 | Грф
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Герб убийците на футбола в Петрич а Пирин джумаята изпадат във с група щте ритат със квартал еленово със грамада


16 Май 2018 09:16 | А ЗАЩО ЛИ ТАКА?
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Е Е Е ИЛКО Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАД РАЗНИ ТАМ ОСТРИЕТА И КЛАКЬОРИ, ГРАДСКО МОМЧЕ, НЕ Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ ГРАЖДАНЧЕ И ДА ДОЙДЕШ ОТ СЕЛО. ТОВА ЧЕ ПРАВИШ КЪЩА И КУПУВАШ НИВИТЕ НА ХОРАТА И ТАМ ПРАВИШ КЪЩА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ НАДРАСНАЛ СЕЛЯНИЯТА... СЕЛЯНИТЕ ХОРА СА ОПРАВНИ И РАБОТЛВИ НО И НЕ ТЪРПЯТ ПРАЗНОДУБСТВАТА, НО НАШТЕ ХУБАВЦИ В СЪВЕТА СА ДР. НЕЩО - СЕЛЯНИЯТА Е ЗАВЗЕЛА ГРАДА НИ. ОПАСНА РАБОТА. ТОЗИ ФЕЙС РАЗВИХРЯ Е ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСАРИ, ДЕТО ГИ ХВАЛЯТ РАЗНИ ЧИЧКОВЦИ ОТ ЛОМСКО И КЪРДЖАЛИЙСКО, АМА В ГРАДА НИ - СА ЕДНИ МИШОЦИ И СТОТИНКАРИ.... БРАВО НА ИЛКО..... ВСИЧКО ДРУГО Е ПОЗА.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар