Политически потоп! Разбиха местната теория на конспирацията! Докато десетки хиляди пеят на БГ наградите в Благоевград и чакат "Франкофоли", шепа реват след визитата на Цв. Цветанов

20 юни 2018 12:58   94 коментара   51961 прочита


Заместник-председателят на ПП ГЕРБ в Благоевград Цветан Цветанов хвърли в потрес опозиционерите и противниците на кмета Камбитов. Разби илюзиите им и им пожела "Весела ваканция"

Визитата на заместник -председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов в област Благоевград, се превърна в знаково събитие за политическите опоненти на партията в разгара на лятото. Една планирана, рутинна среща на ръководството на ГЕРБ с актива на партията в цялата област, преди сезона на отпуските, бе превърната от политически "анализатори" в истинска "теория на конспирацията".

"Защо е тук, какво се случва в ГЕРБ, раздира ли се партията от противоречия и противоборства, губят ли почва под краката си управляващите и още куп въпроси, задаваха във форума ни опонентите на ГЕРБ. Истинска истерия сред тях предизвика категоричното изявление на Цветанов, че ГЕРБ си има кандидат за следващите избори и това е сегашният кмет Атанас Камбитов, след което даде висока оценка на постигнатото в Благоевград по време на неговите мандати.

Изявлението дойде точно, когато обединяващи се във фронт Антигерб и Антикамбитов дребни партии се бяха развихрили и разпищолили в тиражирането на слухове, че Камбитов няма е да кандидатът на управляващите. Така разпалено шепа местни политически функционери разпространяваха и си вярваха на "фалшивата новина", че след думите на Цветанов останаха с пръст в уста и се чудеха как да замажат собственото си безсилие и опитите да лъжат наляво на дясно, че имат информация по темата "от първа ръка" и от "кухнята на партията".

Конспиративната им теория се разби на пух и прах и започнаха да бият с "камъните", приготвени за Камбитов и ГЕРБ по собствените си глави. Многократно сме писали, че още преди месеци малки партии и движения в областния център започнаха да се обединяват, готвейки се за избори. Нагледахме се на всякакви совалки и опити за революция в местния общински съвет, който наистина на моменти се превръщаше в арена на битки от рода на "стани ти да седна аз", или опити за извиване на ръцете, с цел защита на собствени икономически и политически интереси. И когато някой се опитваше да сложи прът в прокарването на тези интереси, се развихряха скандали, маскирани уж като "защита на интересите на Благоевград и неговите жители". Висша форма на политическо лицемерие, зад което ясно прозираше жаждата им за власт и пари.

Преди дни официално Бисер Михайлов оглави ГЕРБ в Благоевград.

Той зае мястото на досегашния лидер Йордан Андонов. В смяната нямаше никаква изненада. Че тя ще стане беше ясно още преди месеци.. Андонов направи политически коментар, в които заяви, че приема решението на изпълнителната комисия без драма, защото в партията е така. Драмата бе за политическите противници на ГЕРБ. Яхнаха тази смяна и видяха разединение в редиците на ПП ГЕРБ и апокалипсис за структурите за следващите избори. Та, за да не се удавят в "потопа" Цветанов се намесил да ги укротява. Поредната фалшива новина.

Ако бъдем реалисти трябва да кажем, че Бойко Борисов е безспорния авторитет в ПП ГЕРБ. Факт е, че нищо не става без неговата благословия, особено що се касае за ръководните кадри така, че щом лидерът е одобрил Михайлов начело, значи всякакво разединение по темата не съществува. Като във всяко "голямо семейство", каквото е семейството на ГЕРБ има разпри и разногласия, но ГЕРБ винаги са показвали на поредица от избори, че щом им припари под краката и идват избори за броени дни се мобилизират. И затова печелят!

Кметът Камбитов ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ в местни избори 2019 г.

Думите на Цветанов бяха изкривени до неузнаваемост и опозицията започна с версиите "Е, да де ама Бойко не е казал" Е, на кого да каже Бойко, на вас ли?! Години наред Борисов и Цветанов ръководят успешно ПП ГЕРБ и нямат загубени избори. Дали си мислите, че Б. Борисов не знае какво мисли Цветанов и не е чул какво е казал?! Дали премиерът ще рискува да загуби бастиона на ГЕРБ в областта, Благоевград, сменяйки един доказал се стратег и тактик при провеждане на избори, какъвто е сегашният кмет.

И докато опозиционерите си посипват главата с пепел след посещението на Цв. Цветанов в областта и неговата убеденост, че кметовете на ГЕРБ в Пиринско и на следващите избори ще са същите, десетки хиляди в Благоевград пяха и аплодираха кмета Камбитов на наградите на БГ радио. Събитие, превърнало се в емблема за областния център, напълнило ресторантите и хотелите на Благоевград. Докато хиляди пяха, шепа опозиционери реваха, а някои медии удобно мълчаха.

И ще продължават да реват и да мълчат, защото в петък се очакват нови десетки хиляди от страната и чужбина да завладеят областния град на фестивала Франкофоли. Защото скоро ще имаме нов площад, нова улица "Марица", нови детски площадки, нови социални жилища, ново депо, и защото на където и да се обърнеш в Благоевград ви следят портретите на великите българи от стотиците санирани блокове. И всичко това по времето на правителството на ПП ГЕРБ и кмета Ат. Камбитов. А опозицията заслужава "бурни аплодисменти" за напъните да се опорочи всичко това, но ще дойде време, когато ще ви попитаме - Вие какво направихте за родния Благоевград и неговите жители?! И отговорът е : Направихме, но в собствените си дворове....

И. Иванов

94 коментара
20 Юни 2018 13:10 | защо ли
Оценка:
49
 (
59
 гласа)

а бе иванов ли си тъпанар ли си, като спрът да ти набутват гербаджиите трохички в муцката за кой че пишеш тия тъпотии бе алоколу???


20 Юни 2018 13:15 | Горна Джумая
Оценка:
56
 (
70
 гласа)

Гражданите не желаят този кмет и тези общински съветници - догодина нов кмет и нови общински съветници.


20 Юни 2018 13:18 | Кико
Оценка:
62
 (
66
 гласа)

Да бъде заря и шоу. Един въпрос от къде камбата извади пари за къща в Бояна, мезонет срещу американския коли А8 кайени роувъри и всичко това с една кметска заплата.?!?


20 Юни 2018 13:21 | Благоевград
Оценка:
47
 (
57
 гласа)

Какви стотици блокове са санирани в Благоевград, както пише в статията ? Къде видяхте санирани стотици Блокове ? Така си пишете лъжа след лъжа.


20 Юни 2018 13:23 | до лизачите
Оценка:
42
 (
50
 гласа)

Струмааа, лизачии, питайте вашите спонсори кога ще има реформа в съдебната система и здравеопазването в България. За да не сме на 1-во място по смъртност и на 1-во по корупция у свето. Питайте Цветанов и Камбитов на които им миете краката и им пиете водата след това. Питайте на Франкофоли Камбата, защо сме с еднакви заплати с Видин най-бедния град в Европа. Франкофоли няма да върне хората от новите гробища и от чужбина в Благоевград, запишете си го на челото.


20 Юни 2018 13:28 | 2019
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

местни избори 2018 или 2019


20 Юни 2018 13:30 | Вяра
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

Камбитов ли определя заплатите ви, как не ви е срам, защо сме най-бедния край ли, кажете защо


20 Юни 2018 13:32 | благоевград
Оценка:
42
 (
54
 гласа)

камбитов няма да е кмет, ако се кандидатира ще загуби изборите.


20 Юни 2018 13:34 | Катарък
Оценка:
-23
 (
35
 гласа)

Ти да не си некоя врачка, а Кажи кой ще е кмета


20 Юни 2018 13:35 | благоевград
Оценка:
-20
 (
30
 гласа)

гласят за кмет бисер


20 Юни 2018 13:36 | Белчо
Оценка:
-28
 (
38
 гласа)

Да камбитов Няма да е кмет, Но само ако не се кандидатира иначе ги е отвял всичките


20 Юни 2018 13:38 | Марина
Оценка:
-15
 (
29
 гласа)

Знаете ли, Камбитов може да не е най-добрия, но опозицията му е жалка и смешна, огледайте се и ги вижте, погледнете балито, калоян, хаджигаев, смиленов, елезов все кандидати за кметове . А изберете си един от техH


20 Юни 2018 13:39 | ...
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

Напротив .Камбитов ще загуби изборите.


20 Юни 2018 13:45 | Иван Стоянов
Оценка:
-27
 (
35
 гласа)

До Благоевград, ти който пишеш къде са стотиците санирани блокове ще ти кажа : Санирана са 160 блока, 9000 семейства и 30 000 души се радват на тези блокове, ето там са изясни ли ти се картинката


20 Юни 2018 13:47 | Ге.б
Оценка:
26
 (
36
 гласа)

Що е ГеРБ все е измекяр. Всеки друг, независимо кой ще е по добре.


20 Юни 2018 13:49 | nes
Оценка:
-23
 (
33
 гласа)

браво на кмета ...


20 Юни 2018 13:50 | стефчо
Оценка:
-19
 (
25
 гласа)

боли ме кой ще е яз нема що да ям дали кмето ще ме нахрани я се хващайте да работите а не пишете по форумите ако сами не се погрижите за вас си нема кой така че Камбитов не го познавам ма па направи сума неща в града спомени от другите немам


20 Юни 2018 13:52 | Asen Koemdjiev
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Кметовете в пиринско със сигурност нема да са същите, поне тоя на Петрич -Шмръчков а и Цветанов за неговата кандидатура не коментира/потвърди защото е убеден че нестава! И петричани още на първата му година се убедихме че нестава за нищо съществено, само за интриги и фойерверки!


20 Юни 2018 13:55 | Петричанец
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

да тука може и да си прав, нищо не каза за кмета в Петрич, на другите места навсякъде коментира по тоя въпрос


20 Юни 2018 13:59 | София
Оценка:
-20
 (
32
 гласа)

Щом като го плюете толкова много тоя Камбитов, значи е кадърен. Това се вижда и явно много хора не могат да го преглътнат


20 Юни 2018 14:02 | политиеска обстановка
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

Жабите, видели че подковават коня и вдигнали крак, не могат да го настигнат камбитов не могат като него .като ги слушам как говорят като им гледам физономиите на другите си мисля тия никой ама никй немя да ги приеме на сериозно .нема да донесат един лев за благоевград често


20 Юни 2018 14:04 | Габриела
Оценка:
-17
 (
23
 гласа)

Такива яростни атаки могат да се провокират само от успехите на дадена личност. Съдете по делата, не по партийната принадлежност.


20 Юни 2018 14:05 | Благоевград
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Ето доклада на Министерски съвет за саниране сгради по ОБЛАСТИ до 31. 12. 2017.
, Благоевград санирани сгради в ОЛАСТТА, 93, (деветдесет и три сгради в област Благоевград). Къде видяхте СТОТИЦИ санирани блокове само в Благоевград ? Бургас 91, Хасково, 81, Пловдив и Стара Загора по 47, Кюстендил 46, Смолян 28, Габрово, 23, Кърджали 22, Ямбол 20 и т. н. да не изброявам всичките.


20 Юни 2018 14:07 | Божееее
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

стари данни прибави към благоевград още 60 блока, е кой е първенец


20 Юни 2018 14:09 | Петя
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Не само че Видин е най-бедния град е Европа а е най-бедната община!!! И да заплатите са същите като там, че може би и по-зле вече...


20 Юни 2018 14:09 | Тео
Оценка:
-15
 (
23
 гласа)

Кой ще е следващият кмет? Това ще решат благоевградчани догодина. Не виждам кой може да се изправи срещу сегашния управник Камбитов, ако той се кандидатира.


20 Юни 2018 14:10 | до лизачите
Оценка:
28
 (
30
 гласа)

ТОЛКО ДА СИ ПРОСТ ДА ГОВОРИШ ЗА САНИРАНИ БЛОКОВЕ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЕЦАТА ТИ ДА СА В ЧУЖБИНА ЩОТ НЕМА РАБОТА ТУКА. А ТИ ДА ОБЯСНЯВАШ ПОЛЗАТА ОТ 900 САНИРАНИ БЛОКА С 3 МИЛИЯРДА.


20 Юни 2018 14:20 | Благоевград
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Никалви 60 блока, не дси съчинявайте хуморески, за новатс 2012 г бяха гласувани да се санират 12 (дванайсет ) кооперации сред тях тези кооперации на замкмета тасков и зам. кмета иво николов


20 Юни 2018 14:22 | Лизачов
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Някой си И. Иванов, абе то бива лизане, лизане, ама чак толкова не бива бе И. Иванов. И да ви кажа от опит, в Благоевград се изливат много пари по разни фондове, защото има кмет авер на Цветанов с който делят комисионната. Не всеки кмет може да краде така, но всеки кмет на който му предоставят финансов ресурс може да санира, да оправя улици, градинки и т. н. Следващият кмет със сигурност няма да е Камбитов, но следващият кмет ще направи пълна ревизия на инвестиционните проекти и реализираните обекти. Срамът ще бъде за ГЕРБ!


20 Юни 2018 14:24 | х
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

знам едно който е умен успява навсякъде няма нищо лошо децата да се развиват в чужбина ако са умни ще успеят и там .но на бялото да вкате черно не е честно


20 Юни 2018 14:27 | Г-н Лизачов
Оценка:
-19
 (
23
 гласа)

Много си компетентнен па и знаеш с кои се делят комисионите .Защо не вземеш да се покажеш и да разкажеш та всички да те видим и тогава да грабваме тоягите и срещу цветанов и камбитов така анонимно си част от платените тролове които плюят по камбитов само за да плюят срещу някого


20 Юни 2018 14:35 | Бл
Оценка:
24
 (
32
 гласа)

И самият Камбитов си знае, че ще загуби изборите за кмет ако се кандидатира.. Едно, че се поумори вече момчето, друго, че сам разбра че гражданите н а Благоевград не го искат за трети мандат. А това, че Цветанов оня ден е казал Камбитов кмет са само димки. Гласят от ГЕРБ друг за кмет не, Насо, най-вероятно ще изкарат Бисер, сегашният Областен и нов лидер, ще видим.. Но в крайна сметка и с Камбитов, и с Бисер, и с някой друг, --ГЕРБ ще загубят изборите за кмет в Благоевград, и то не от комунистите а от гражданите които няма да гласуват за ГЕРБ а против ГЕРБ и за мандатност на кметове и на общински съветници.


20 Юни 2018 14:38 | до лизачите
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

Сельоо-репортер, докарай Цветанов, Боко и Камбата на строшения площад. И оповести ден и час. И елате всички платени журналя, селтаци-доктори, заблудени баби, тарикати-строители и лелки дет са влюбени в Боко. Да видим кой е прав и кой е мишка-платена.


20 Юни 2018 14:50 | Петър
Оценка:
-22
 (
28
 гласа)

до лизачите написа:до лизачите

Много си ми силен във форума, ама си въздух под налягане. Седи и си пий кафето с водчицата и остави политиката на знаещи и можещи. Колкото до Камбитов, няма алтернива, той ще е кмет трети мандат!


20 Юни 2018 14:54 | Mима до БЛ
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Някои се опитват да внушат, че жителите на благоевградград страдат от техните заболявания, граничещи с лудост. Липсата на информираност поражда слухове, които шизофренни типове превръщат в истини . Какъв бисер ви гони . Герб няма да загуби изборите поради две причини първо няма кой да излезе насреща им все още ... второ цялата власт е в ръцете им. Усещането за катастрофа го създават нахъсани гладни политици за които битката за власт е битка на живот и смърт. Когато не познаваш обстановката и политическата карта бълваш брътвежи и търсиш съмишленици на твоето интелектуално ниво. А на бас, че ГЕРБ ще победи навсякъде в областта днес и след 1 година .А камбитов е като плевел колкото повече го мачкате по голям става


20 Юни 2018 15:02 | еленово
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

х ха ха ха таков шамар ке получат герп на изборите та свет ке им се завие ке виат като куче по месечина


20 Юни 2018 15:24 | Гражданка
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

Явно Камбитов доста се е притеснил от т. нар. слухове, че доведе и тежката артилерия Цветанов да обяснява как Наско ще бъде кандидат за кмет ДОГОДИНА . Ха, ха - Наско много добре знае, че и Хаджигаев беше сигурен кандидат за кмет, но той много подмолно го измести в последния момент.
Наско е наясно, че по-голямата част от гражданите на Благоевград, не само че не го одобряват като кмет, но и смятат че той превърна града ни в едни боклучарник.
Така, че ще още много ТЪПИ СТАТИИ като тази ще четем.


20 Юни 2018 15:26 | тамерланд
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

ВИЖ КАКВО МАМО В 6 ЧАСО СУТРИНТА ПРЕДИ ДА ОТВОРЯТ УРНИТЕ ДА КАЖЕШ ЧЕ ГЕРБ Е СПЕЧЕЛИЛО ИЗБОРИТЕ Е МАЛКО ПЕРВЕЗНО


20 Юни 2018 15:27 | тишо
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

С такива платени и поръчкови статии не се чудете, че България е на 93 то място по свобода на медиите след\" развити страни\" като Замбия, Уганда, Кения. герб= гроб.


20 Юни 2018 15:29 | Малкия Петърчо
Оценка:
-15
 (
19
 гласа)

Камбитов е доказан политик. В частта, която зависи от него и екипа му е направил всичко, а че има хора хора, обслужващи партийни интереси с обжалванията си по различни процедури е друг въпрос. Напук на тези хора и подмолните им игрички Камбитов се справя! Няма алтернатива този градоначалник.


20 Юни 2018 15:33 | джумалии
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

ако пожелаеме и . магарето на Йордан Гайдарджията можеме да го избереме за кмет на града на местото на камбитов, никой не може да се бори с гражданите и да е против техната воля, народа е сила,


20 Юни 2018 15:37 | СТРУМСКО
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Струмско е против герп


20 Юни 2018 15:44 | Vinetu
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Иван Стоянов написа:Санирана са 160 блока, 9000 семейства и 30 000 души се радват на тези блокове

В един среден 7 етажен блок има х 3 семейства на етаж = 21 семейства
160 блока х 21 семейства = 3 360 семейства.
Струма, кажете си банковата сметка, да ви пратя 2 лева, че май доста сте изпаднали


20 Юни 2018 15:51 | тц тц тц
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

грешката на камбитов е че даде възможност на разни мекерета да се правят на фактори, изкараха по некой лев покрай него и сега плащат на тролчета за да го плюят защото немат куража да се изправят и да му заявят това което мислят в очите . парите им свършват обаче а до изборите има още мнооого време


20 Юни 2018 16:03 | NN
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Той ме осъди защото съм написала, че обществените поръчки в Благоевград са непрозрачни и, че стандарта му на живот е много висок за кметската заплата която получава. Разбрах от колеги журналисти от Благоевград, че е осъдил и няколко от тях ьа подобни статии и изказвания. Така, че никой от колегите вечр не смее да напише или каже нещо против- него или ГЕРБ- каза журналистката М. Димитрова осъдена от Камбитов.


20 Юни 2018 16:12 | тишо
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Герберастите са като коне с капаци, мислят си, че всеки който не ги харесва е червен или платен трол. На последните избори само 1. 2 от 10 от хората имащи право на глас ги подкрепя, от 100 имащи право на глас 12 са за ГЕРБ, от 1000 120, кой народ ви подкрепя? Нормалните, работещи българи изнемогват, за вас са малцинствата, администрацията и фирмите на нашите хора. Герб=гроб.


20 Юни 2018 16:38 | Do nn
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

ето такива са ви новините -журналистката димитрова не е осъдена от кмета, защото не я е съдил.


20 Юни 2018 16:50 | !!!!!
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

350 хил. лева плюс поне още толкова, ще ни струва развлечението на фестивала „Франкофоли“ - ТОВА СА УВЕЛИЧЕНИТЕ ПАРИ ЗА КУЛТУРА, Т. Е. ЗА СМЕТКА НА ПО-ВАЖНИТЕ РЕМОНТИ НА УЛИЦИ, НАПРИМЕР..... ИЗЛАГАЦИЯ СМЕ, БЛАГОЕВГРАД! Ония ще си тръгнат, ама ние си оставаме с разбитите улици и тротоари, за които все не стигат пари..... Помислете малко кои са ви приоритетите.


20 Юни 2018 16:51 | питане
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

Някой може ли да ми оговори от Общината защо днес се свалят мраморните облицовъчни плочки на сградата на Общината ? Знаеме, че ще се санира, но нима мраморните плочки не можеше да се изчистят наместо на тяхно място да се слагат изкуствени материали ? И друго .Нищо против тези непознати приоданци мургавелковци които санират Общината .Но според мен голяма грешка през тези години се допусна като за саниране в града се даде работа изключително на външни фирми. А нашите строителни работници от града за саниране останаха без работа и без хляб. Голямс грешка е, че се даде работа на външни, а наште да гладуват, безработни.


20 Юни 2018 16:55 | питане
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

Нека кмета или някой от Общината ни даде справка колко външни фирми санираха през тези години и колко наши от Благоевград.


20 Юни 2018 17:08 | Ванина
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

Град със затихващи функции. циганарията властва. корупция. далавери зс много пари. кмет с много високо сомочувствие. западане. града никога не е бил толкова безпереспекривен. кой е този ц. ц. има достатъчно цигани да раздават общ. жилища


20 Юни 2018 18:41 | Вазелин
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Вазелиннннн


20 Юни 2018 18:54 | Джулия
Оценка:
24
 (
24
 гласа)

Общината затвори и няма положителни коментари за Насо- зарята, тия вместо да работят цял ден релаксират с. безплатен нет.


20 Юни 2018 19:04 | тишо
Оценка:
24
 (
24
 гласа)

Струма-Стършел, каква ви е тарифата? Хубави свирки правите:)


20 Юни 2018 21:22 | ОНУФРЙИ
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

АЛИ БАБА на гости при АЙДУЦИТЕ си...


20 Юни 2018 21:47 | хахаха
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Нема друг подобен случай в историята - медия (макар и менте) да обижда и напада своите читатели задето пишат против даден политик! Това е куриоз и показва колко сте смешни и жалки селски гъдулки.
Вижда се и по рейтинга на коментарите, че гражданите на Благоевград масово не одобряват режима на ГЕРБ и управлението на селския кмет. Фестивалът Франкоферма може да си го заврете отзад, както и наградите на софийските бг-наркомани, населението не печели нищо от това, а само шепа хотелиери, при това само 2-3 дни в годината. Благоевградчани масово напускат родния си град, защото е на дъното по инвестиции, икономическо развитие и заплати, другото за фестивалчета, чадърчета, заря, пейки, плочки и алейки е гол ПиАр, платен с нашите данъци. Марш на село Падеж, смешни поръчкови менте-журналисти, заедно със селския ви кмет!


20 Юни 2018 21:53 | хахаха
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

"Стотиците санирани блокове" поръчкова писарушко не ги е платила партия ГЕРБ, нито селския кмет, а изстрадалия български народ с данъците си! Също и зарята! И трохите, които ти подхвърлят за да правиш дудуци и те са от нашия труд!


20 Юни 2018 22:16 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Постигнатото при Вас не отговаря на държаното внимание. И очакване. Не го слушайте Ушев-на него така му изнася. Живея в съседната област и мога да правя сравнения. Ще му избият балансите на Борисов


20 Юни 2018 22:19 | maя
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

Камбитов фор евър, можете да му дишате праха на камбитов моля се по скоро да идват изборите че да видите какво ще се случи колкото и да са лоши герб другите са още по лоши .вие не следите ли в парламента какво става всичко озверело камбитов ви е най-малкия проблем не сте видели градове в северна българия просто ад m


20 Юни 2018 22:36 | Хан Аспарух
Оценка:
-16
 (
18
 гласа)

KАКВО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИДИШ КАК ФОРУМА НА СТРУМА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ЕДНА ГОЛЕМА ЧЕРВЕНА КЛОАКА И ВСЕКАКВИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, ОТРЕПКИ ОТРИТНАТИ ОТ ОБЩЕСТВОТО ДАВАТ ВОЛЯ НА СВОЕТО РАДОСТНО ТВОРЧЕСТВО.
=====
ДЕБИЛИ СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!
ВЕЧЕ СМЕ В 21 ВЕК!!!
БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ИМЕННО В РЪЦЕТЕ НА

Г РАЖДАНИТЕ за
Е ВРОПЕЙСКО
Р АЗВИТИЕ на
Б ЪЛГАРИЯ :)))))
=====
АЙДЕ СЕГА ДЕЖУРНИТЕ ЦЪКАЧИ НА МИНУСЧЕТА ДА НАПЛЮНЧВАТ ЛАПИЧКИТЕ.....


20 Юни 2018 22:48 | бъдеще
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Градът замира. Тази есен има записани едва 1 800 студенти в ЮЗУ. Ужас ! Няма и две хиляди студенти .А доскоро бяха поне 6 000 студенти. С тези отчайващи бройки на студенти ЮЗУ уверено върви към закриване. като ги няма студентите .отиват по дяволите и наемите за квартири, и чифт чорапи и самобръсначка от кварталното магазинче, и кафето на центъра... ученици от окръга също няма.. няма дори местни млади, те пък избягаха в чужбина най вече тези местни на възраст между 25 и 50 години, градът е пуст, хора няма, град със затихващи функции, като направят магистралата ептем ще замрем, ще ни отминават с 200 км/час


20 Юни 2018 22:50 | Минчо
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Това, което червените построиха, вие от герб= гроб не можете даже да боядисате:)


20 Юни 2018 23:03 | М
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Какво като замира градът, много го интетесува кмета, че града замира, нали кмета си направи къща в София и си живее там. Вие тука да му мислите. Какво яйце ви се пече на гъзъ.


21 Юни 2018 00:34 | mm
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Като толкова ви е мило за червените, защо ги свалихте от власт нали бяха, които и да дойде все така ще плюете да сме живи и здрави пак е видим


21 Юни 2018 00:41 | Хери
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

След дъждовете санираните блокове протекоха,


21 Юни 2018 01:02 | Петър
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Аз съм за Путин ....и Сърбия!


21 Юни 2018 01:35 | Атанас
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

И да псуват и да мърморите и да пишете злословия по-добър кмет от Камбитов няма да видите, и в другия мандат победител


21 Юни 2018 06:26 | отвратен
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

нищо не става в тая държава с такива боклуци като герб


21 Юни 2018 07:12 | 1
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Кметът не ви е виновен за намаляващите студенти, питайте ЮЗУ и ръководството му какво правят, за да има студенти. Нищо, за съжаление. Ама нали е най-лесно да пишете тъпизми срещу кмета, понеже сте неграмотни и не знаете кой за какво е отговорен.


21 Юни 2018 07:25 | 234
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Седите, драскате простотии по форумите срещу успешния ни кмет и чакате някой наготово да ви храни. Атанас Камбитов е най-успешният кмет и резултатите за града ни се виждат от всеки. Докато той работи, вие все така се излагайте по форумите с тъпизми, псевдополитически опоненти.


21 Юни 2018 07:39 | старогражданин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

След тихото сваляне за нула време на зам. кмета по строителството и последвалите заря в собствена чест от типа провинциална велможа, Камбитов влезе в обяснителния режим на Ушев, който вече години е така. Това не е плюс, а и не може да се отмине с лека ръка. Много лупи се насочиха към Благоевград .Отдавна съм ги предупредил. Дали не е по-лесно създаването на успешна алтернатива от радикални промени в Герб в Благоевград? Тежко му на Бисер Михайлов.


21 Юни 2018 08:18 | Минчо
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Бачкайте в тая община бе калинки, стига сте хвалили кмета-крадец.


21 Юни 2018 08:29 | Илиана
Оценка:
-13
 (
13
 гласа)

Камбитов, напред!


21 Юни 2018 08:44 | спрете
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Стига сме плюли! Ще накажем кмета-крадец в изборния ден! А общинските бълхи нека си драскат суперлативите


21 Юни 2018 09:19 | До Струма
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

За пореден път доказвате, че сте малка и смешна платена "медия". Вие сте загубената връзка между човек и маймуна


21 Юни 2018 09:24 | До 234
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Какви са резултатите, палячо??? 20 блока санирани, които вече прогизнаха и презастрояване. Това ли се вижда?? Аман от чиновници, които се чудят какво да правят по цял ден. Къде са новите автобуси, къде са инвестицийте за града. Франкофоли хаахаха е това ли са големите резултати. Не пиши глупости, а първо помисли с малкото ти мозъче... айде бягай за кафе от партера


21 Юни 2018 09:56 | обективна
Оценка:
-12
 (
12
 гласа)

Кметът е активен, деен и доказан професионалист. Затова го подкрепят, затова хората го искат, затова и ще бъде новият кмет! Заслужено избран, заслужено оценен. Браво кмете!


21 Юни 2018 09:57 | Асен
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Против кмета Камбитов пишат некадърниците от БСП, които, колкото и да се напрягат, няма да видят власт никога.


21 Юни 2018 09:58 | Илиана
Оценка:
-9
 (
9
 гласа)

Жалки и смешни коментари... Ако не беше Камбитов щяхте да видите санирани блокове, фестивали, паркове и т. н. през крив макарон. Кой предхождащ кмет направи толкова много за града ни?


21 Юни 2018 11:04 | Ха,Ха
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

ЛЮБОВНИЦАТА ШОПОВА СЕ АКТИВИРА..


21 Юни 2018 11:13 | ???
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

????любовница? Та те са и официално мъж и жена!


21 Юни 2018 11:35 | АЛооо
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Алоооо кривите и мухлясали макарони си ги яжте в общината .Парковете винаги сме ги имали, пеещото и весело гробище не ни е ок. и не ни интересува нито грозните ви шатричка и шарени чадъри. Дайте място на бизнеса от града. За 6г само заря, песни, танци и некачествено саниране


21 Юни 2018 11:57 | Хриси
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Камбитов -президент!


21 Юни 2018 12:26 | Ее оууу
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Благоевград е замиращ град, а цените постоянно растат. Платени момичета (простит**ките), при това грозни искат по 120-150лв на час. Ооуу осъзнайте се бе. В София убави за по 60-80лв има.


21 Юни 2018 13:34 | До Илиана
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Фестивали, паркове и санирани блокове???? Ти си тотална олигфренка. Личи си, че си много поста чиновничка в общината


21 Юни 2018 13:45 | Йордан
Оценка:
-12
 (
12
 гласа)

Абеее, Благоевград е най-добрият град! Благоевград е чудесен. добре развит, добре работещ и действащ. Добро управление има!


21 Юни 2018 13:55 | ДухоКрис
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Ха, ха, ха, а Шопова президентша. Пълен смях!!!


21 Юни 2018 22:48 | мария
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

За съжаление няма кой да застане срещу Камбитов. Иначе общинските служители в по голямата си част ходят на работа за да висят на безплатния се нет . Работа ли има, търговия ли има, индустрия ли има, студенти ли има. Има работа само за тези с контакти където трябва .Никога не не било толкова зле


21 Юни 2018 22:50 | до Илиана
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Илиана санираните блокове ги наблюдаваме в цяла България. Това си е национална политика. Иначе да елхички има, Благоевград е добре украсен, друго нищо не виждам свястно


22 Юни 2018 11:22 | 1
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Само Паскалев може да бие самозабравилия се Гамбитов.


23 Юни 2018 11:36 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Герб си има противоотрова срещу Паскалев. Бисер Михайлов. Мълчаливата война е на много високо ниво. Да видиме как ще се включат Президент, Нинова, Манолова и накрая Паскалев. Чак тогава ще стане интересно. Търпение.


25 Юни 2018 17:17 | @@@???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Благоевград написа:Ето доклада на Министерски съвет за саниране сгради по ОБЛАСТИ до 31. 12. 2017.
, Благоевград санирани сгради в ОЛАСТТА, 93, (деветдесет и три сгради в област Благоевград). Къде видяхте СТОТИЦИ санирани блокове само в Благоевград ? Бургас 91, Хасково, 81, Пловдив и Стара Загора по 47, Кюстендил 46, Смолян 28, Габрово, 23, Кърджали 22, Ямбол 20 и т. н. да не изброявам всичките.

А има ли доклад за стойността на извършеното СМР за всеки жилищен блок, и конкретизирана, разпределена по апартаменти? Ако имате такава информация моля, посочете я тук, или ако това е невъзможно тук, посочете къде е публикувана.


29 Юни 2018 19:48 | Граф Камбарион дьо Падеж
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На саниране подлежат главите на благоевградчани. Досега са санирани главите на жителите на 60 блока, и затова те ще гласуват за герп дори след разпускането на Партията поне 10 години.


29 Юни 2018 19:57 | Граф Камбарион дьо Пърдеж
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар