Петричка дискусия! Той член ли е, или не е?! Как така бившият азбукар Д. Атанасов станал червен в село Старчево, където БСП структура няма?!

14 май 2018 21:21   8 коментара   23825 прочита


"Никой не се занимава с него, оставили сме го да се радва на членството си и да си мисли, че е редови член", каза лидерът Й. Атанасова

Член ли е, или не е член на БСП ?! Това е въпросът, който от дни си задават петричани, щом се спомене името на бившия азбукар, областен лидер на АБВ, Димитър Атанасов. От няколко седмици в града се говори, че той е станал отново член на БСП, но не в Петрич, а в село Старчево.

Оказа се обаче, че БСП няма структура в село Старчево от няколко години или поне такава, която активно да работи за столетницата.

За да разберем дали този слух е верен, потърсихме за коментар днес председателят на БСП-Петрич Йорданка Атанасова, която заяви:

" Нямаме структура в село Старчево от няколко години. БСП-Петрич има 43 структури по населени места, а господин Атанасов членува в 44-та несъществуваща.

Не смятаме, че трябва да се занимаваме с него. Оставили сме го да се радва на членството си и на това да си мисли, че е редови член."- посочи Йорданка Атанасова.

Припомняме ви, че преди около един месец Митко Атанасов поиска с декларация до председателят на БСП Корнелия Нинова, петричката структура на АБВ да се слее с БСП.

Това му решение бе радушно прието от Корнелия Нинова и дори двамата дадоха пресконференция пред медиите, че бракът между АБВ и БСП е сключен. Веднага след това местната стлуктура на БСП-Петрич пък излезе с декларация, че не приемат присъединяването на М. Атанасов и няма да го приемат като член в тяхната структура.

Това принуди Атанасов да поднови членството си в БСП, именно в село Старчево, обаче се оказа, че там няма съществуваща структура.

От наши източници разбрахме, че в деня, в който Атанасов отишъл в с. Старчево да поднови "членството си", на срещата са присъствали бившият кмет и експредседател на БСП в селото Радко Спасов и още двама други. Те били и първите ,които поздравили новия си съпартиец.

Остава отворен въпросът,на който не успяхме да намерим отговор: Митко Атанасов член ли е, или не е член ..... на партията?!

П. Попов

8 коментара
15 Май 2018 02:33 | Байко
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

"Струма", можете сами да дадете отговор на въпроса - поискайте му членската книжка, протокола от събранието, на което е приет и ги публикувайте.


15 Май 2018 11:54 | панчо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

АБЕ ЧЛЕН Е ГЛЕЙГО КОЛКАВ Е САМО НЕСЕ ЗНАЕ КАКОВ ЧЛЕН Е.


15 Май 2018 13:02 | живко
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Следващият кмет на Петрич ще е от БСП


15 Май 2018 14:08 | До Живко
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Не, ще бъде независим подкрепен от БСП. Много хора вече знаят кой ще бъде той!


15 Май 2018 20:36 | д-р Докторов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Епа кажете го кой ще е новио кмет? Да не сам я, па да не знам?


15 Май 2018 21:01 | петрич
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Следващ кмет ще е Розалин.


15 Май 2018 23:25 | Петрич
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Шмъркалин ли каза


16 Май 2018 09:17 | ГЕОРГИ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

НАРОДО Е КАЖАЛ МЕЧТАЙ СИ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА. К




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар