Нажежено до червено! Ожесточена престрелка в БСП! Масов отлив на членове на партията в Петрич! Скандални разкрития и ултиматум към К. Нинова

12 юни 2018 11:11   50 коментара   24759 прочита


Ил. Вачев: Или среща с нас, така както се срещнахте с Д. Атанасов, или снемаме политическото си доверие и ще бъдем много....

Над 30 човека са в готовност да напуснат БСП, заради несъгласието с политиката, както на местно, така и на националното ръководство на партията, това съобщи ексклузивно пред Struma.com, лидерът на вътрешната опозиция в петричката структура Илия Вачев..

"Призоваваме Корнелия Нинова да се свърже с нас и отговори на някои въпроси, чийто отговори чакаме с месеци":

Какво се случва с доклада от проверката на работната група от Позитано?, Официално докладът не е видян от никого и ние искаме да го видим.

Кога БСП-Петрич ще направи една социална инициатива, за да защити името си на социална партия? До кога в БСП-Петрич ще се избират тайно председатели на младежката организация? Тук ще допълня, че преди един месец беше избран председател на младежката структура на БСП-Петрич, който малко преди това идва от АБВ и на местните избори е бил кандидат за общински съветник от същата партия и е спечелил сериозната бройка от 2 преференции.

Парадоксът е, че една седмица преди да изберат този голям лидер, председателят на БСП Йорданка Атанасова на пресконференция пред медиите каза, че БСП има младежка организация от 50 човека, но тази организация според нас е като чудовището от Лох Нес- всички са чували за нея, но никой не я виждал. Въпросът ни е, нямаше ли някой кадърен от тези "50 човека", та я оглави Валентин Шумантов, човек от АБВ с 2 преференции на изборите?

С колко членове се е увеличила организацията на БСП-Петрич след гръмкото обявяване, че АБВ се слива с БСП? Искаме отговор и на въпроса Защо координаторът на БСП-Благоевград и младежки лидер на Областното ниво, Ваня Маникатева не обяви избора на председателя на младежката организация в Петрич, както ги обявява на всякъде в областта? Кога БСП-Петрич ще се превърне в сериозна опозиция? Кога ще обърне внимание на хората, които са представили пакет от социални инициативи и са готови да върнат доверието в БСП?

Искаме да и припомним, че ние бяхме хората в Петрич, които вярвахме в нейните идеи и я подкрепяхме през цялото време, но търпението ни е на прага на изчерпване. Искаме да и кажем да не ни предизвиква, защото е време БСП да помисли за хората и да направи курс към реални социални политики. Ако не ни отговорите и не се свържете с нас, ние ще бъдем принудени да снемем доверието си от вас и от БСП. Ще запознаем всички членове на БСП-Петрич с незаинтересоваността ви и ще бъдем много повече принудените да напуснем.

Както намерихте време да се срещнете с Димитър Атанасов, така ви призоваваме да намерите време да се срещнете и с нас." - посочи Вачев.

Ние се надяваме, че председателят на БСП-Петрич Йорданка Атанасова ще намери време, за да ни запознае с новоизбрания председател на младежката им структура, който така старателно се пази в тайна.

Не за първи път публикуваме гневни и остри реакции от страна на вътрешната опозиция в Петрич. Факт е, че БСП в Пиринско наистина се самовзривява. Повсеместно, вместо да развиват социалната си политика, да се заявяват като опозиция на управляващите, тук ще се самоизядат. И ще става все по-страшно с приближаване на изборите.

А. Георгиева


Още за: БСП   партия   опозиция   Още от: Политика

Принтирай статия
50 коментара
12 Юни 2018 11:41 | Петрич
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Селяк алчен за пари като Бръчков пияницата съсипахте всичко във Петрич


12 Юни 2018 11:53 | От М Поле
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Къде са медийте да разнищят шуро-бджанащината между - Й Атанасова - Капитанов и Бръчков . Ама нали е за ГЕРБ - и БСП - свирки им правят.


12 Юни 2018 11:53 | Старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Много правилно, така се прави. стига само на избори да ни търсят. Успех, ама не вярвам да ти отговорят, те се мислят за божества


12 Юни 2018 11:57 | Някой
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

То от АБВ станаха от ГЕРБ предадоха АБВ сега стават пък От БСП ! Няма как да се получат нещата, за пари ще продадът майка си и баща си! Стратегия ! Идват избори


12 Юни 2018 12:06 | Томчо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Не с месеци на тия въпроси отговорите се чакат от много години Вачев и никой не го интересува за обикновените хора, аз ви се чудя на акъла гледайте си живота що се бутате само да ви плюят. И сега нема да стане нищо сит на гладен не верва.


12 Юни 2018 12:20 | От партия на партия
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Изключително алчно момченце е Илийчо Вачев. Обиколи почти всички партии в Петрич с изключение на ГЕРБ. Навсякъде където е отишъл казват "много е кадърен вземи го ти". Попитайте бившият зам. кмет Христо Георгиев от Народен съюз и Димитър Атанасов от АБВ. Волната пеперудка Илийчо Вачев сега му се приискало да управлява БСП - Петрич с ултиматуми до Корнелия Нинова. А кой иска да го управляват политически пеперудки?


12 Юни 2018 12:21 | Член на БСП
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Успех илия, ти можеш, искам само да попитам, какво е съсипал Илия в Петрич, ако е жалката ви организация в Петрич го подкрепям с 2 ръце!!!!!


12 Юни 2018 12:36 | Жалък си ти тролче
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Докога, ще повтаряш лъжата с АБВ, не ме карай после да се извиняваш, а за алчност я търси на друго място при семействата, които цял живот са на държавната трапеза. Сега Атанасов нали е в БСП питай го дали е вярно!


12 Юни 2018 12:47 | Общинар
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Само за сведение бащата на новия младежки лидер е назначен за учител в Антон Попов и той е единия гласоподавател от двете преференции.


12 Юни 2018 12:51 | ХАХАХАХ
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ей Вачев, защо не ги обърнеш тези карти? Веднъж напускате 60. След един месец 16. А сега 30. Колко сте общо, че нещо не разбираме?


12 Юни 2018 12:56 | Ей Струма
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Абе вие от Струма до кога ки ни занимавате с тоо? И. В. умрен е да се изкилиферчва, та тоо само пред микрофони се снима. Умрен е да говори ама нема кой да му дае думата. Грехче. Добре че са двамата му приатели. Само они го слушат.


12 Юни 2018 13:14 | петрич
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Селяк алчен за пари като Бpъчков пияницата cъcипахте вcичко в Петрич.



12 Юни 2018 13:18 | БРАВО
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ ПРАВИ НА ГЛУХА НА ПРОБЛЕМИТЕ НА МЕСТНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ А ТЕ СА МНОГО И НАВСЯКЪДЕ! ТОВА НЕЩО ЩЕ И СЕ СТОВАРИ ДОГОДИНА ЕСЕНТА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ КОГАТО КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ ПОСИНЕЕ ЗА КОЙ ЛИ ПОРЕДЕН ПЪТ! МЕЖДУ ДРУГОТО ГЕРБ ВЕЧЕ МНОГО СЕРИОЗНО РАБОТЯТ И ЗА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ!


12 Юни 2018 13:46 | КАЖИ ВЕРНО
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

И ТОВА, ЧЕ ИЛИЯ ВАЧЕВ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ ОТ ЛИСТАТА НА НАРОДЕН СЪЮЗ, ЛИ Е ЛЪЖА?


12 Юни 2018 14:10 | Наблюдател
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А бе каквото и да пишете нищо няма да се промени, иначе така трябва да не се трае, а да се казва всичко на висок глас, не че има кой да ви чуе. Корниту само лае по Бойко като къче, ама, ако трябва да промени нещо си трае. В Петрич няма бсп от години не се заблуждавайте и за това да го няма вина носят не само местните нагаждачи, като сегашното ръководство, а и Корни. Иначе виждам, че от безсилие повтаряте все едни и същи коментари срещу Илия Вачев. Смешмни сте, ако сте толкова силни и с грижа за общината, в. есто да плюете и да обиждате като хамали, щяхте да кажете ние направихме това, ние направихме онова за общината, но вие нищо не сте направили иправили и вида разбирам, че ви е страх за постчетата ви


12 Юни 2018 14:14 | Илия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГОСПОЖО НИНОВА АКО ИСКАШ ДА СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИ ЗАПОВЯДАЙ В САНДАНСКИ НАМЕРИ ДРУГАРКАРА ГУМА ЛИСА КАК ПРЕДИ ДВАДВСЕТ ГОДИНИ ВИ ОТКРАДНА 1500 ГЛАСА И ДРУГИТЕ ПИХА ШАМПАНСКО ВИНАГИ СТЕ БИЛИ ПРЕЦАКВАНИ НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИОМЕТАР ПОБЕДА


12 Юни 2018 14:59 | ДО ИЛИЯ
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ВЕЧЕ РАЗБРА ЦЕЛИЯТ ГРАД, ЧЕ ИЛИЯ ВАЧЕВ САМ СИ ПИШЕ ВЪВ ФОРУМА. ПОНЕ ИМАИ ДОБЛЕСТТА ДА ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ ОТ ЛИСТАТА НА НАРОДЕН СЪЮЗ ПРИ ХРИСТО ГЕОРГИЕВ.


12 Юни 2018 15:02 | Пътното оранжева жилетка
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Лъжа ли е, че Капитанов го уреди в пътна инфраструктура? Вачев, подметко, не плюй там където си целувал - народна мъдрост!


12 Юни 2018 15:04 | Яко баце
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Илийчо, пусни баце русата мацка до тебе на Капитанов в Коларово за една седмица пък може да склони да те направи портиер в партийния клуб в Петрич


12 Юни 2018 15:14 | НАГАЖДАЧ
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ТАКЪВ НАГАЖДАЧ КАТО ТОВА МОМЧЕ НЕМА. САМО ЗА ПОСТОВЕ ПЛАЧЕ. ДО КОГА БЕ МОМЧЕ?


12 Юни 2018 15:17 | ......
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

При капитанов в коларово отива една друга с Черна коса, а ти си брой стотинките да си купиш едно кафенце днес, не вярвам капитанов да ти отпусне повече, не се грижи за професиите на хора, които могат да те купят.


12 Юни 2018 15:21 | алооо Вачев
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

е как не се намери некой да го извърте два шамара на тоя? едно и също през седмица. некога дали е бил доволен от нещо


12 Юни 2018 15:25 | hahahaha
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

до горния. Немаш идея колко си прав. Ама нема кой, щото в БСП мъже нема. Те за това сега се молят на Атанасов Митата- белкем он да се опрае с Вачев.


12 Юни 2018 15:27 | До нагаждач
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А БЕ НЕ ЗНАМ, КОЙ РЕВЕ ЗА ПОСТОВЕ, ТИ СИ МНОГО, МНОГО ПРОСТ, САМО ЕДНО, ЩЕ ТИ КАЖА ПРИ 80 УВОЛНЕНИЯ ОТ БРЪЧКОВ, КАПИТАНОВ ЗАПАЗИ ЛИ СИ ПОСТЧЕТО, БРАТ И НА ПИШМАН ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НЕ БЕШЕ ЛИ НАЗНАЧЕН В ОБЩИНАТА, МЪЖА И СЕГА РАЗБИРАМ НА РАБОТА В НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ, ГЛАВЧЕВ ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ, ТАТКОТО НА ТОЗИ С ДВАТА ГЛАСА УЧИТЕЛ ПРИ ГЛАВЧЕВ, ДЪЩЕРИТЕ НА КАПИТАНОВ НА МИТНИЦИТЕ, НЕКА ХОРАТА СИ НАПРАВЯТ САМИ СМЕТКАТА, КОЙ Е НАГАЖДАЧ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП СА НОРМАЛНИ ХОРА, НЕКА ТЕ ПРЕЦЕНЯТ ДАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС. С МНОГО НАКОЛЕНКИ СЕ ЗАПАЗВАТ ТЕЗИ ПОСТОВЕ, НО ХОРАТА ВИЖДАТ И, АКО ИСКАТ ДА СИ ПЛЮЯТ В ЛИЦЕТО НЕКА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС,


12 Юни 2018 15:31 | ..................
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

УРРРРРА ЗА ИЛЬО ВАЧЕВ-НАЙ-БЪРЗИЯ ТРОЛ В ТОЗ ФОРУМ!!!! АЙДЕ ПАК СИЛНО УРРРРААА


12 Юни 2018 15:59 | гражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да идва Нинова и да издаде смъртният акт на БСП-Петрич. Бог да пази православният български народ.


12 Юни 2018 17:28 | Ассссс
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Стига го показвате тоя смешко. Молим ви се всички.


12 Юни 2018 20:00 | Сани
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Браво Илия, махай се оттам, не отива на млади хора да стоят в тази смотана партия. Там са само некадърници, има бъдеще пред теб, но на друго място, остави ги да плуват в ла.. ата тези ла.... Ако ме слушаш махай се от там.


12 Юни 2018 23:49 | тотев
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Илия, предлагам ти преди изборите да тръгнем по всички членове на бсп и да обясним на всички какво представляват тези хора, че предават собствените си членове за собствения си интерес. По горе един човек хубаво е казал, какви постове заемат те и семеиствата им, а какво дават тези мизерници като ръководители на социална партия, ще кажем на хората дали са съгласни да гласуват за бсп, за да си живеят някои хора на тях гръб .Ако си сагласен, ще ги размажем на изборите, жсеки нормален няма да гласува за тях. Който гласува за бсп петриц предава жсебе си, и не уважава сам себе си .капитанов семейство- той ВиК, -дъщеря 1- митница, дъщеря 2- народно събрание, зет чиликов дъщеря митница благоевград, не сам сигурен дали продължава да работи там, атанасова мъж напоителни системи, брат- община, главчев- директор на училище, баща нановия младежки председател учител скоро назначен при главчев .направено много за семействата им и само с вашата подкрепа хора не гласувайте за тях, не се подценявайте


12 Юни 2018 23:57 | тотев
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

всеки, който има глава на раменете няма да гласува за тях освен ако не им е роднина, илия аз ше те подсетя като дойде време тия заслужават да са на мястото на хората да се борят за насъшния и съм сигурен, че ще пропаднат, ако излезем директно срещу тях и ако обясним на всеки един човек къща по къща, че не трябва да гласуват за тях


13 Юни 2018 09:41 | Вън псе мръсно
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Илия Вачев - човек който лижеше Капитанов отзад, за да го уреди на топла държавна службица. И уреди го Митата Капитанов, на неблагодарника Вачев му хареса и пак драпа с всички сили и пробвал се от почти всички възможни партии, като кандидат съветник от Народен съюз, за да е пак на държавен пост. Храни куче да те лае!!!


13 Юни 2018 09:51 | Заместник кмета Георгиев
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Беше в БСП, след това беше кандидат общински съветник от Народен съюз. Обаче струма му дават трибуна на Вачев да ръси морал през седмица. Безчестно момче като Вачев без никаква ценностна система иска да е ментор в обществото. Но винаги двуличник като Вачев получава шут в задника от обществото. С какви очи Вачев ще излезеш утре да агитираш по Петрич като всички виждаме какъв аморален и подъл човечец си.


13 Юни 2018 10:08 | ДО ИЛЧО ВАЧЕВ ЧУЧУЛИГОВО
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ВЕЧЕ ЦВЛИЯ ГРАД РАЗБРА, ЧЕ ИЛИЯ ВАЧЕВ САМ СИ ПИШЕ ВЪВ ФОРУМА. СТИГА БЕ МОМЧЕ.


13 Юни 2018 10:19 | Червен
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Вече всички знаят, че уволненото братче, се е наспало и почва да бълва фекалии, поне измисли нещо друго, омръзна им на хората да ти четат едни и същи коментари. Постчетата ги искат някой други хора и с цената на всичко ги задържат за сега. Ако не са тези постчета, ще гладуват, ама хората не са малоумни и вече ви разбраха.


13 Юни 2018 10:34 | ДО ИЛЧО ВАЧЕВ ЧУЧУЛИГОВО
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

HA HA HA HA. Илчо много далече си от истината ама много, баце.


13 Юни 2018 10:37 | Истина за властолюбивия
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Сладурче, ти не висеше ли на ПОЗИТАНО да те направят организатор или координатор? Или се припознавам? Само питам, не за друго, а за да бъдеш честен пред теб и пред всички, към пътното не беше ли? При Танев не ходи ли? При Митата Атанасов не ходи ли? Само питам.


13 Юни 2018 11:43 | Истината за хората
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

След като падна правителството Илия Вачев сам напусна пътното за разлика от Капитанов, Атанасова, семействата им и близките им приятели, които със всички средства, наколенки и пируети запазват постчета си на държавната трапеза и хранилка, Илия Вачев работи в частния сектор, а ако не е държавната хранилка Капитанов, Атанасова и компания, ще гладуват, защото са свикнали да получават на готово без да са направили досега нищо полезно за обществото. Не е ли срамно социалната уж партия БСП, да не е направила нищо полезно за обществото в Петрич. Троле забрави да напишеш и за срещите с Бойко, Тръмп и Путин, смешен си, а доколкото познавам Капитанов той не е много ларж, и не вярвам да ти е дал повече от едно кафе в селския хоремаг. Пии си го и му кажи, че не е срамно да си плаща синята зона, а ако му се свиди единия лев, аз, ще се нагърбя да му я плащам, обещавам.


13 Юни 2018 12:52 | яна
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Щом сем. Точеви от с. Рупите са в партията основите са яки.


13 Юни 2018 13:12 | До Кмета
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Бръчков, уволни Капитанов от работа, и само с този ход, ще спечелиш следващите избори, още на първи тур, изпълни си обещанието, договорки с този, само, ще ти навредят.


13 Юни 2018 14:24 | Крум
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кмете, какво стана с уволнението на Капитанов, обясни на обществото, защо го преназначи. Този, ще ти изяде мястото, ако го оставиш, още. малко.


13 Юни 2018 14:42 | iiii
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Ильо Чучулиговски е умрен да го виде Митата уволнен, ама нема как да ти се покаже средния. мамка му и форум. Боклук


13 Юни 2018 17:41 | ......
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Капитанов, това, че караш някой да пише против един човек нняма да ви спаси на изборите, и ти знаеш, че хората не ви харесват с Дана, не ни карай да направим скрита камера по улиците на Петрич да чуете мнението за себе си .Това, че вас ви интересуват само постове не значи, че и другите са като вас. Колкото и да ви е неприятно, хората не ви харесват, разбери го.


13 Юни 2018 17:49 | Запознат
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стига сте писали глупости. Сериозните въпроси са :Как е протекъл доклада на работната група? Мисли ли Нинова, че това ръководство е готово да проведе адекватно местните избори и да постигне необходимите резултати за БСП Петрич ? Има ли наистина вътрешна опозиция в БСП Петрич и ако има, колко точно са недоволните от това управление на ръководството? Ако и този път партията вкара само 1 съветник на следващите избори, то наистина спира да съществува в тази община. Сега е момента да се мисли за следващите местни избори, а не един месец преди тях.


13 Юни 2018 21:23 | приятел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

капитанов данче нужници насрани вземите да се скриете някаде


13 Юни 2018 21:43 | До Г-Н МУНЧО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ГОСПОДИН МУНЧО, КАКТО СИ БИЛ СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ В ЧЕРЕШИТЕ ТАКА И НА ИЗБОРИТЕ, ЩЕ ТИ ГИ СВАЛИМ


13 Юни 2018 21:46 | До Г-Н МУНЧО
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ТИ СИ СВЪРЩЕН ЗА ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА КАПИТАНЧЕ, ТИ ИТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА


13 Юни 2018 22:41 | До Капитанов и Атанасова
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Стига писахте, едно и също хората гледат, думата умрен е написана в 3 коментара, за Митко Атанасов е написано 7 пъти, което не е верно, два коментара са абсолютно едни и същи, и във всеки един коментар, пишете за постове, а Вие и вашите семейства сте ги заели всичките. КАПИТАНОВ, АТАНАСОВА УВОЛНЕТЕ СИ ТРОЛА, КОЙТО ПИШЕ ЕДНО И СЪЩО ПОД ВСИЧКИ СТАТИИ


13 Юни 2018 23:30 | Новко
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

По подготвен и смел политик от Ил. Вач. в Петрич няма;


15 Юни 2018 17:20 | Мария
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Илия Вачев е долна подлога и предател!


30 Март 2021 13:38 | Американци за България
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много противен е тоя Илия. С мания да хване да цица от некъде без да роботи ! Смешен и ограничен.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар