Контра Удар! К. Проданов от АБВ за "брака с БСП"! Партията далеч не се свежда до един отдавна отстранен човек и семейството му

18 април 2018 12:50   1 коментар   5936 прочита


Поздравления за К. Нинова, че е успяла да го издири за партийните си дела

„Oтлична новина, само дето е фалшива отвсякъде“. Това написа във фейсбук профила си лидерът на АБВ Константин Проданов по повод вчерашното обявяване на сдружаването на АБВ и БСП, съобщено на брифинг от лидера К. Нинова.

„АБВ Благоевград далеч не се свежда до един отдавна отстранен от партията човек и семейството му. Но шапка свалям на г-жа Нинова, че успя да го издири, за партийни дела, защото той повече от година беше по-неоткриваем и от Петко Сертов“, посочва Проданов.

„Стискам палци той да постигне в БСП същите “резултати", с които „дари“ и АБВ. На добър час! Апропо, ако под ляво единение се разбира бракониерство на мъртъв дивеч в комбинация с оглушително мълчание по всички автентични леви теми, страхувам се, че ГЕРБ и сие още дълго ще безчинстват, а лявото у нас ще сподели съдбата на левицата в Полша, Унгария, Чехия, Франция, Италия, Германия и т. н. “, допълва лидера на АБВ в социалната мрежа, написа още Проданов. Вчера на пресконференцията присъстваше и Димитър Атанасов, чието политическо доверие партия АБВ сне навръх Цветница.

Иван Кирилов

1 коментар
18 Април 2018 15:51 | опа
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Разбрахте ли сега Корнелия Нинова каква е и как я подвеждат местните?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар