Кметът В. Илиев пита в София: Ексмитничарят М. Минев ли е новият концесионер на НСБ “Цар Самуил”?

14 юли 2012 00:06   21 коментара   26618 прочита
М. Минев
М. Минев


М. Минев

Петричкият кмет Вельо Илиев насрочи среща в Министерството на спорта в столицата през следващата седмица. Целта е да се запознае на място с условията, при които спортните клубове могат да ползват Национална спортна база “Цар Самуил”, която от няколко дни е отдадена на концесия. Кметът поиска информация за фирмата-концесионер. Това, което се знае предварително, е, че става въпрос за варненска фирма.

Сред феновете в южния град от няколко дни върви мълвата, че фирма, близка на ексмитничаря Марио Минев, е взела на концесия за 10 години Националната спортна база “Цар Самуил”. На среща на феновете преди няколко дни председателят на Общинския съвет Димитър Танев, в която по-късно се включи и кметът Вельо Илиев, в прав текст бе заявено, че има информация, че фирма на Марио Минев е концесионерът на базата.

Както “Струма” писа, общината бе отрязана от спортното министерство за безвъзмездно ползване на част от спортната база.


Още за: В. Илиев   среща   условия   Още от: Политика

Принтирай статия
21 коментара
14 Юли 2012 01:44 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

ГЕРБ УМИШЛЕНО НЕ ДАВАТ БАЗАТА НА ОБЩИНАТА, А СА Я ДАЛИ НА ТОЗИ МАФИОТ. НА МИНЕВ ТРЯБВА ДА МУ СЕ КОНФИСКУВА ВСИЧКО. В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА.


14 Юли 2012 04:39 | 13
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Минев требе да замине при Доневио.


14 Юли 2012 04:55 | Петрич
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Иван Костов е собственика


14 Юли 2012 06:43 | гражданин
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

КЪДЕ СПА ОБЩИНАТА ТОЛКОВА ГОДИНИ И НЕ ВЗЕ БАЗАТА, СЛЕД КАТО ИЗТЕЧЕ ДОГОВОРА НА КИРО - ГУНДИ? ЩЕ СЕ РАДВАМ ТОЗИ КОЙТО Я Е ВЗЕЛ ДА НАПРАВИ БАЗАТА ДА ФУНКЦИОНИРА С ПЪЛНА ПАРА.


14 Юли 2012 09:04 | Кольо Кафало
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Точно Марио ще я направи функционираща. Факт е, че два пъти футболистите на Беласица се опитват да започнат подготовка, а той не ги допуска. Чудя се на акъла на Бойко, как ще даде базата на човек, който е ощетил България с милиони левове. ГЕРБ ще имат да взимат да гласувам пак за тях. Това е пълна простотия. Този Марио взимаше по 50 стотинки до те пусне да разхождаш там. Искаше от треньорите децата да си плащат тока, дето ползвали топла вода. Но ще му кажа- това, които живееш не е щастлив живот, гнусотия мръсна. Ще се вариш в казаните на ада за всичко, което правиш на тоя свят.


14 Юли 2012 10:50 | 123
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

никога вече няма да гласувам за ГЕРБ, защото те са по лоши от лошите. А що се отнася до мАРИО ДЖУДЖЕТО този е толкова алчен, че няма да инвистира нито лев, а ще събира само наеми.


14 Юли 2012 12:11 |
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Нов голем успех на Вельо, браво на него.
Вече 12 години успехи и побди, победи и успехи...
Жална им майка на хораа!


14 Юли 2012 13:48 | Сандански
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Абе петричани защо се правите на луди . Та вие ли не знаете, че този пътпадък Марио си има депутат от Вашия град, та не знаете ли кой строи по центъра на Петрич сградите на Марио, не знаете ли, че в базата на същия строителен бизнесмен Марио си държеше техниката от пресевната на Струма . Жалко, един град и община, които са дали толкова спортисти за страната остава без спортна база, жалко е че едно джуджи командва парада . То и в Сандански картината е същата, но при нас нещата се дерижират от бай Доньо Ливунски и Ко .


14 Юли 2012 15:26 | Гласоподавател-гневен
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Фирмите, имотите и парите с които работи Марио-Джуджето трябва да бъдат проверени, от 22 години насам, независимо дали с името си стои зад някоя негова фирма? Всички в Петрич знаят за това само властите толкова години не са наясно. Още повече, че той работеше за СДС, за БСП... сега ако и ГЕРБ го ползват, ще изгубят избиратели. Както и др. бивши и настоящи митничари, които забогатяха на гърба на колегите си и Народа и сега си ползват имотите, хотелите, ресторантите и милионите без притеснения. Как 22 години все едни и същи окрадоха България и на тях се дава правото да живеят охолно? Кой стои зад тях?


14 Юли 2012 16:36 | Кольо Кафало
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Горнио Кольо Кафало не е оригиналнио! Кольо Кафало не мяка и не иьяде Бьял Хльяб с Прьясно Мльяко!
Много маймуни станахте и ке счупите клоно!


14 Юли 2012 17:04 | до Сандански
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да не би дане намекваш за Митко Захов депутата защтото той е строителя на Марио Минев


14 Юли 2012 21:46 | един друг до petrichanin
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

На тия шо обясняваш им и ясно как се зима базата, ама на тех им болно че не им я дадоха без пари да га оглозгат още малко/ако има още нещо за продаване. А като нема да има и отбор ке им дръпнат цицката шо цицат от общината парите .Не да го плюат Марио ами не знам шо ки направат.


14 Юли 2012 21:58 | играч
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тия спортни деятели как не са свикнали да работат тежко им е положението.


14 Юли 2012 23:32 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ДО КОЛЯ КАФАЛО, ГЕРБ ДАВАТ ФАНДЪК САМО НА ТЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ДА КРАДАТ КАТО МИНЕВ, НА ИЗБОРИТЕ ТРЕБВА ДА ГИ ИЗПРАТИМ ГЕРБ ПО ДАЛЕКО ОТ ПАРЛАМЕНТА.


15 Юли 2012 13:40 | ....
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Петричани, нали сте много разбиращи и компетенти кога община Петрич е отпуснала 200 000лв за спорта, ако не беше Валяко футболен отбор вече 3та година няма да имаше, да му ядете к... на Валяко е сега вече няма да има футбол в Петрич заради такива тапи хора като вас !!!


15 Юли 2012 16:19 | Пч
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Отборо и базата ги ко даат на Кольо Кафало, оти он си нема друга работа, ми седи у форумо и си пише сам на него си. И оти от такви кат него отбор нема, и нема и да има.
Оти кога отборо го държе един мачок, имаше и отбор, и база, и отиваа мъжовете да глеат мач. Ся ке си седат дома и ки викат- не го давайте на тооо, не го давайте на оноо, не го давайте на никой... и така ки си иде и отбор, и све.
Па аз викам- по-арно да го даат на Минев, оти и без това никой не мож да се опрае, а он барем има пари да издържа футболисти. Оно па едни футболисти...


15 Юли 2012 23:12 | Кольо Кафало
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Чети бе главанак, кога Кольо писа че има Коце Маца има Бела в А група ти беше проект за чикия на татко ти у ташаците!
А са джуджето ке ве научи да играйте на бъз, народна топка, челик, мани и стотинки/сварката си я знайте/ и Валяко ке го земат да трамбова пистата,
Маймуни нейдни на бардак и селска кочина го обарнахте тоа град!


16 Юли 2012 05:20 | петрич2
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Иван Костов го дуржи на Марио. Тва комунистите са мръсна напаст, требва да ги изгориме и после да минем към Герб! @@!!!!


17 Юли 2012 00:34 | Кольо Кафало
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Оти пишеш на маймуница за тва те трият!
Кат се научиш да пишеш на Кирилица като хората, е тогава нема да те трият, а са си бий камшико, удри си една злобарка да олабиш жилата и си ....бавай майката маймун!


18 Юли 2012 13:34 | мария колева
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Господа, по-добре господин Минев да ползва тази база, защото е доказал безброй пъти щедростта си към бедни и болни хора, например към мен!!!!! А общината, ако я ползваше тази база нямаше ли да иска подкупи за да я отдава на простосмъртния народ????? Или община Петрич е майка на КЛЕТНИЦИТЕ???? ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! КОЙ КРАДЕ ПОВЕЧЕ ЕДИН БИЗНЕСМЕН ИЛИ ЕДНА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ИМА ПО-ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО УСВОЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ???15 Януари 2013 10:51 | Кольо Кафало
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нали Минев е бил посредник на Коцето на зделкъте преди Коцето държеше стадиона сега е дал щафетата на .Марио педата колкото една пета е. Ама сега? се гледа малко раздвижване в нещата това правителство няма да мо прости той, и затова си го мразеше на батко ти БОИКО затова. и Марио избяга в Русия когато. БОИКО беше главен секретар и разправяше на близките си че го мрази най много на батко ти Бойко сега се повтаря ситуацията? с неговия приятел Коце Маца
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар