К. Проданов от АБВ продължава с атаката срещу Д. Атанасов: Петрич заяви, че не го искат, БСП правят пресконференции в чест на "гениалната" придобивка

19 април 2018 12:16   2 коментара   6017 прочита


И днес лидерът на АБВ К. Проданов не пропусна да захапе БСП и приемането на Д. Атанасов в редиците им. Ето какво каза той:

В конкретния пример с Благоевград, който демонстрираха от БСП, става дума за един човек и неговия приятелски кръг, които отдавна са отстранени от АБВ, заради несправяне с работата. Давам само един пример.

На последните избори, при отчетени приблизително 600 члена на партията, той има само около 300 гласа в собствената си община Петрич. Между другото, на фона на този разговор, трябва да отбележа, че вчера имаше много интересна реакция на организацията на БСП в Петрич, която възрази срещу тази „гениална“ придобивка на ръководството на партията си. Те буквално казаха, че този човек не го искат“, заяви Проданов.

По думите му е недопустимо ръководството на партия като БСП, която има претенции да е водеща за левицата в България, да не работи за интересите на обществото, а да отдава цялата си енергия за опити за разцепление на лявото пространство в страната. „Става дума за опити за привличане на отделни персони. Не може да се говори за структури и прочие. Ако ние си правехме ПР с това кой бивш член на БСП кога се е присъединил към нас, трябваше всеки ден да правим пресконференции.

Жалкото обаче е, че единението в ляво се разбира от ръководството на БСП не като „дайте да работим заедно за някакви градивни каузи“, а се разбира като оглушително мълчание по важните за обществото теми и прикоткване на този и онзи, които са отхвърлени от някоя партия“.

Петя Георгиева

2 коментара
20 Април 2018 11:58 | БСП
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Румен Петков на нищо не е научил тоя Проданов! Жалко!


20 Април 2018 18:39 | Гражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Има нещо такова, поне да го бе научил да краде и да манипулира.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар