Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

÷ветан ÷ветанов към новото общинско ръководство на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград: Ќа ключовите догодина европейски и местни избори е важно да работим в екип


18 юни 2018 12:48  6 коментара   7518 прочитаЌа ключовите догодина европейски и местни избори е важно да работим в екип. —амо това ще ни гарантира успех. — тези думи зам.-председател€т на √≈–Ѕ и председател на ѕ√ на парти€та ÷ветан ÷ветанов се обърна към новото общинско ръководство и актива на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград. “е се срещнаха в общински€ офис на √≈–Ѕ в Ѕлагоевград.

÷ветан ÷ветанов подчерта, че иде€та за пром€на на общински€ ръководител на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград не е от скоро, като целта е така да се даде допълнителен импулс в структурата и да се постигнат по-високи изборни резултати. “ой уточни, че н€ма възражени€ към работата на досегашни€ ръководител …ордан јндонов, който през годините е показал добри резултати.

ѕред актива на парти€та ÷ветан ÷ветанов коментира актуалната политическа обстановка в страната и най-важните акценти в работата на √≈–Ѕ. ѕо думите му вътрешната и външната политика на правителството на Ѕойко Ѕорисов са в интерес на гражданите и гарантират стабилността и сигурността в цели€ регион.

ѕредседател€т на ѕ√ на √≈–Ѕ коментира пред актива на парти€та, че Ѕ—ѕ н€мат никакво основание за вот на недоверие и че използват едни от най-чувствителните теми в обществото само за конфронтиране. „ƒруга тема, по ко€то Ѕ—ѕ също искат да създадат противопостав€не, е социалната политика на правителството. Ѕ—ѕ не казват, че към 2016 г. помощите за деца с увреждани€ са били 240 лв. месечно, а сега увеличението за деца с над 90 % увреждани€ е с над 900 лв. ќколо 26 хил. са децата с увреждани€ и парите за т€х сега са много повече”, съобщи ÷ветанов. “ой бе категоричен , че тр€бва да се извърши реформата в “≈Ћ . „—поред статистиката 15% от населението в Ѕългари€ е с пенсии от “≈Ћ . «а ≈вропейски€ съюз средни€т процент е 1,5/ 2 % . “ова навежда на мисълта, че е възможно да има злоупотреби”, см€та ÷ветан ÷ветанов.

÷ветан ÷ветанов подчерта, че най-млади€т евродепутат јндрей Ќоваков е усп€л да изгради висок авторитет пред Ѕюджетната комиси€ в ≈ѕ и участва в изключително важни€ дебат за Ќови€ програмен период. „“ова, което Ѕългари€ усп€ да направи, е да постигне 8% повече за кохезионна политика, което се равн€ва на приблизително 2 млрд. лева финансова помощ”, каза ÷ветанов. —поред него единна и силна ≈вропа е важна за нас, защото това гарантира европейска солидарност.

Ќови€т общински ръководител Ѕисер ћихайлов за€ви, че заедно с новото ръководство ще работи за постигане на нови изборни победи и че ръководството ще e достъпно и открито при вземането на решени€. ќбластни€т координатор на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград и народен представител ƒаниела —авеклиева подчерта, че за √≈–Ѕ работата в екип, съвместно с представителите на кварталните и съсловните организации, винаги е била важна и ще продължи така и занапред.

„—амо когато сме сред хората ще знаем т€хното мнение, техните проблеми и ще им бъдем полезни, а това винаги е било най-важно за √≈–Ѕ”, каза ƒаниела —авеклиева

ќще за: ръководство  √≈–Ѕ  актив ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

18 юни 2018 13:12 | в изгнание
ќценка:
16
 (
20
 гласа)

Ќе остана класаци€, независимо дали по икономически показатели, бедност, равнище на корупци€, липса на правосъдие и справедивост, свобода на словото, в ко€то на дъното да не бъде Ѕългари€.
ЌјЎј“ј ЅЏЋ√ј–— ј ћј‘»я Ќяћј Ќјя∆ƒјЌ≈ » «јƒ–Џ∆ ».
≈динствени€т начин това да спре е да й се противопоставим всички заедно.
Ќѕќ ДЌие, √ражданитеФ призоваваме всички на протест срещу мафи€та. "


18 юни 2018 13:29 | 555
ќценка:
21
 (
27
 гласа)

—–јћ”¬јћ —≈ ќ“ “ј«» —Ѕ»–ў»Ќј Ќј √≈–Ѕ


18 юни 2018 15:39 | 11111
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

ни срам ни очи


19 юни 2018 09:02 | »«Ѕ»–ј“≈Ћ
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

“ези гербери н€мат ли работа в парламента ?¬место да работ€т горе са тръгнали да си прав€т реклама, да събират привърженици към т€хната измислена парти€. ѕарти€ пълна с ренегати. “е само това зна€т, да си прав€т реклама нищо друго. ќткривайте работни места по местата където обикал€йте не само на маси и празни приказки. ќмръзнахте ни вече не разбрахте ли?


19 юни 2018 21:17 | тцтц
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

¬ —трум€ни ƒанчо ¬елков е герб


19 юни 2018 21:18 | тцтц
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

бивш Ѕ—ѕ и ƒѕ—
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.