Зачестиха инфарктите: 47 г. петричанин открит мъртъв във вилата си, смъртта застигна 64 г. мъж в банята на апартамента му в Благоевград 

02 декември 2020 09:46   3 коментара   19985 прочита


47-годишен петричан бе намерен мъртъв във вилата си край Петрич вчера. Валентин С. е открит бездиханен от близките си, екип на Спешен център само констатирал смъртта, а полицаите, направили огледа са категорични, че няма следи от насилие. Най-вероятно се касае за инфаркт.

Нелепа смърт застигна и 64- годишния Иван М. от благоевградския квартал Запад, докато бил в банята на апартамента си.  И за него не можело да сенаправи нищо. Медиците констатирали смъртта му. Зачестиха инфарктите напоследък. Страшното е, че пада възрастовата граница на жертвите на сърдечния удар.

Все по -млади хора умират след инфаркт. Причината начина на живот и непрекснатия стрес, както и зачестилата употреба на забранени субстанции сред младите хора, в много от случаите е установена зависимост към наркотици, или алкохол, коментират запознати.  .   

3 коментара
02 Декември 2020 14:18 | Главната причина
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Главната причина е липсата на грижа към сърдечно болните вследствие страха от посещение в клиникиате и масовото излизане на кардиолозите в отпуск също от страх от Ковид 19.


02 Декември 2020 17:29 | ***
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Болен народ сме. Нездравословно живеем, калпава ни е психиката, управлението, здравеопазването, натоварваме се с какво ли не и така.


04 Декември 2020 10:13 | Справедлива
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Издразниха ме последните изречения в статията, които в случая са неподходящи. Първо разучи и след това пиши господин "журналист". Валентин водеше доста здравословен начин на живот. Не пушеше и пиеше умерено само при повод. Грозни са коментарите за алкохол и наркотици. Но главата на един пишман журналист не може да роди нещо смислено и човешко. Работата му е да се рови в мъката на близките и сипе лъжи. Едва ли си е помислил, че голяма част от читателите ще решат, че човекът е злоупотребявал ако не с друго, поне с алкохол.
Бог прибира най-добрите. Почивай в мир, Валка! Жалко, че твоето огромно и добро сърце спря да тупти. Ще липсваш на всички. Ще те запомним с прекрасната ти усмивка и твоята доброта!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар