За четвърти път Банско посрещна Pirin Ultra на площада

22 септември 2019 10:52   1 коментар   2926 прочита


Изданието на Pirin Ultra 2019 събра в Банско световния елит в Скайрънинга - общо 500 състезатели от 39 държави. Надпреварата на участниците се проведе в 3 трасета – 160 км, 66 км и новото – 38 км. Дистанцията от 66 км, с лимит за преминаване 17 часа, за втора поредна година е част от Световните серии по Скайрънинг, а новото трасе с дължина 38 км и денивелация от 2650 м, отведе състезателите до първенеца на Пирин планина – връх Вихрен.

Официални гости на откриването бяха народният представител Димитър Главчев и Георги Икономов, който приветства участниците и сподели радостта си, че с подобни събития Банско доказва, че не е само зимна дестинация. Икономов напомни, че винаги е подкрепял спорта и би съдействал и за напред за провеждането на спортни мероприятия в Банско от световен ранг.

1 коментар
22 Септември 2019 22:34 | Икономов не значи Банско
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Икономов е едно недоразумение и е неуместно да представя Банско, та не Главчев ами и Тиквата от Банкя да дойде няма да промени нещата. Но най-добре е да спрете да ни го навирате под носовете, че мирише ужасно. Намирисал се е от оная миризлива пиарка, която му пише сценарият. А тези дни имахме възможност да разберем, че Икономов "винаги е подкрепял спорта" особено мото спорта тези дни! Недодялан глупак! И после се чуди защо не го искат хората!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар