Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  
   –егистрац舫абравена парола

¬нимание, родители! »нцидент в —андански! 13-годишно дете, без придружител, колабира на премиерата на страховити€ филм на ужасите "“Ќ≈ NUN" /ћонахин€та/


9 септември 2018 23:21  8 коментара   47642 прочита13-годишно дете припадна в салона на кино "—инема" в —андански по време на страховити€ хорър "“Ќ≈ NUN" /ћонахин€та/. »нцидентът стана тази вечер на вечерната прожекци€ от 20 часа, разбра Struma.com.

¬ъпреки изричното предупреждение, че филмът е за лица над 16-години, 13-годишното вл€зло в салона, без придружител.

¬ разгара на бруталните сцени от филма,детето се свл€кло на седалката, твърдейки, че не се чувства добре, малко по-късно състо€нието му се влошило. Ќезабавно е изведено на вън и транспортирано с екип на —пешен център до местната болница. ‘илмът "ћонахин€та" е нов, той е дело на режисьора  орин ’арди и на 6 септември 2018, е пуснат по кината у нас.

–азказва за млада монахин€ в зловещ манастир в –умъни€,ко€то се самоубива. ¬ резултат ¬атикана изпраща свещеник с тежко минало и момиче,което се готви за финалните си обети, да разследват случилото се.

ƒвамата разкриват ужас€ваща тайна на ордена ,рискувайки животите си. “е се изправ€т срещу зловеща, демонична монахин€. ћанастирът се превръща в ужас€ващо бойно поле между живите и обречените. —ледват една след друга батални, жестоки сцени ,които веро€тно са повли€ли на малкото дете в салона.

¬нимание родители! ‘илмът съдържа опасни за децата ви сцени ,така че малолетните не бива са се подлагат на това ужас€ващо прежив€ване. ¬ъпросът е защо тези, които провер€ват билетите са допуснали такова малко дете да влезе в киносалона.

ѕ. ѕопов

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

9 септември 2018 23:42 | da
ќценка:
9
 (
15
 гласа)

май май правите реклама на филма


9 септември 2018 23:46 | ћитака
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

 аде е та€ бралива майка малумна и бащата сигорно пие в кварталната кръчма детето ше дае фира боже боже откачени родители нема такъв бралив народ


9 септември 2018 23:48 | Vineta
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

‘илмът не е за лица под 16 години . ћай май не спите, бе ! cb


10 септември 2018 08:10 | 777
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

–одителите и служител€, който е допуснал детето в салона само нос€т наказателна отговорност.


10 септември 2018 08:32 | Putko Mafani
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ћитака написа:ћитака

ћного си неграмотен, бе! ѕреди да се упражн€ваш по форумите, научи правилен български език!


10 септември 2018 10:19 | ≈л
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

јми тъпите родители, като им взимат билети за такива филми, нека. ј и за 5 лв ти€ и 3годишни ще пуснат


10 септември 2018 13:14 | загрижен гражданин
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

масова практика по кината пускат деца на вс€какви филми. аз съм възрастен и обичам пон€кога са ход€ на кино и всеки път е пълно с деца, все едно не съм в кино а в детска градина, ужасно е, а филмите или са страшни или имат еротични сцени неподход€щи за малки деца. и вместо човек да се наслади на филма то е н€каква вр€ва по кината от тези деца, лигав€т се и пречат. къде са родителите не знам. а персонала защо допуска деца също не знам. с една дума българи€. кога ще има ред и законност в държавата? сега е пълна анархи€.


10 септември 2018 16:22 | демокраци€
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

 ъде е държавата да разрешава изобщо такива психарски американски филми да се прожектират в Ѕългари€.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.