Внимание момичета и родители, лъсна позорна схема! 24-годишен благоевградчанин побърка психически 14-г петричанка, изнудвал я и я заплашвал с разпространение на порнографски снимки

01 ноември 2018 13:42   4 коментара   29904 прочита


Спас пратил голи снимки на малолетната девойка на нейни близки, когато тя отказвала да му прати месечната миза от 100 лева

Позорна схема лъсна в районен съд Петрич, гледа се дело срещу 24-годишен благоевградчанин за изнудване на малолетна петричанка. Това се случило на 15.03.2017 г. в Петрич, когато 24 г. Спас чрез ползван от него профил в интернет пространството като „Nа Tati Manekencheto“ е изнудвал, чрез заплашване 14-годишна петричанка да извърши нещо против волята ѝ, научи struma.com.

Спас заплашил момичето, че ако не му заплати сумата от 100 лева, ще разпространи в интернет пространството нейни снимкови изображения с порнографско съдържание/ снимки на голите и гърди /. От страх и паника малолетната петричанка предала сумата, която и била искана на жена, с която Спас живее на семейни начела на ръка в двора на училище ОУ „Антон Попов“.

Тормозът обаче не приключил. През април месец също я заплашил, че ще разпространи порнографските ѝ снимки, като отново поискал 100лв.

През месец май от други два профила в социалните мрежи Спас разпространил голите ѝ снимки като ги изпратил на близки на момичето. Това не е изолиран случай на подобно изнудване.

За извършеното на 24г. Спас му бе наложено наказание 8 месеца "Лишаване от свобода" с три годишен изпитателен срок и 500 лв. "Глоба".

Анита Георгиева


Още за: съд   Петрич   изнудване   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
01 Ноември 2018 23:59 | Кондьо
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

А тоя Спас, защо не го докарате в Бобов Дол да го снимаме в няколко пози с парафиновия оркестър от Кюстендил и Петрич


02 Ноември 2018 09:25 | ----
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А откъде този Спас има снимки на голите гърди на 14 годишното момиче.


02 Ноември 2018 16:04 | Оня
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Струма, вий разлика между порно, актова фотография, еротика и просто голи фотоси правите ли? Важното заглавието да е "шокиращо", "страховито", "ужасно"... дебили неграмотни!


02 Ноември 2018 16:10 | Петрички газар
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Такива като Спас са на път и под път. И никой не им търси отговорност. Напротив тези мекотели се опитват да се изкарат жертви, става реч за такива като Спас. Момичета, не обръщайте внимание на подобни посрековци, дори и облечени хубаво с тъмни очила. Повечето са психари




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар