/Видео/ Тревога в мрежата! Внимание! Деца с велосипеди и опасни каскади по улиците на Кюстендил

17 юли 2019 09:25   3805 прочита


Внимание, родители! Внимание, шофьори! Деца с велосипеди по улиците на Кюстендил правят опасни каскади. В социалните мрежи Иван Й. сподели клип, с който е дал пример как не трябва да се кара колело. Притеснен гражданинът на Кюстендил, споделя видео, което сам е заснел. На него се виждат три деца, които карат велосипеди непредпазливо.

Едното от децата няколко пъти пресича пред автомобила, без даде какъвто и да било сигнал, че има намерение да смени движението си. „Да попитам къде в случая е полицията, защото в случая тези деца са участници в движението и трябва да спазват правилата…“, пита Светослав В., Радослава В. отговаря „Все полицията виновна, да дойдат и памперсите на бебетата да ви сменят! Пълно е с безотговорни родители, а се оправдават с учители или търсят полиция!, Станислав С. пише „Кюстендил по никакъв начин не е толкова натоварен град, че да не можеш да изчакаш едно дете да се помотка пред тебе с колело…и тва че си си земал беемве и искаш да го цъкнеш по правата до Ябълково не те прави Вин Дизел"……

Независимо от различните коментари, истината е една, видеото определено е притеснително. Децата нямат спирачки, но трябва да бъдат научени да имат възпитание на пътя, защото някой утре може да не ги види и да се стигне до поредния нелеп инцидент.

К. Тодоров


Още за: шофьори   деца   велосипеди   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар