/Видео/ Разчита ли екипа на новия кмет Томов на „късата памет“ на благоевградчани? Откриха фабриките на "Камбитов" и се окичиха с неговите лаври! Ето как се прави "помен с чужда пита"...

11 декември 2019 16:24   9 коментара   17707 прочита


Разчита ли новият кмет Румен Томов на „късата памет“ на благоевградчани? Това е въпросът, който отправяме към екипа му днес. На пресконференция вчера, кметът обяви, че в областния център на Пиринско ще бъдат разкрити около 1000 нови работни места благодарение на две нови предприятия. Той допълни, че 2 големи фирми са в процедура за изграждане на предприятия в Благоевград, като една от тях е немската фирма Otto Bock, която произвежда продукти като протези, скоби и ортези и други, а другата фирма е датско предприятие, което в сферата на хранително-вкусовата промишленост. 

Последваха хвалебствия от благоевградчани и медии към бързата работа на кмета Томов, осигурил нови работни места и го окичиха с лаврите на кметът на промяната. Обаче. Истината е, че за да дойдат тези фабрики в Благоевград вината е на стария кмет Атанас Камбитов. 

Екипът му полози сериозни усилия, за да доведат инвеститорите, с които се водиха преговори с месеци, идваха представители, гледаха терени, бяха харесали черешовите масиви, бяха направени множество подготвителни мероприятия. Т. е. кметът Томов обра овациите с чуждия труд. И за да не сме голословни ви припомняме думите на екскмета Камбитов по време на откриването на предизборната му кампания в началото на октомври. 

„Със изграждането на Индустриалната зона, ние нямаме пречка да привлечем инвеститорите. От тук тръгва заетост и по- високи доходи. Между другото, в потвърждение на това, което ви казвам, на частни имоти, започва изграждането на фабрика, 280 места, за медицински протези, можете да проверите в jobs.bg вече вървят обявите за работа. И само след време, започва изграждане на високотехнологичен завод. 

КФМ, Карлсберг и въпросната фирма дори дадоха решение за транспортния възел на изхода на „Струмско“, който освен работни места, ще осигури изкупуването на селскостопанската продукция на земеделските производители, не само на в Югозапада, Източната част на Македония и част на Северна Гърция. Защо се случва това? Всяко нещо е с времето си. Ние създадохме условия…. “, бе част от речта на Атанас Камбитов по време на откриване на предизборната си кампания. 

Въпросът е, докога новото ръководство на община Благоевград ще омаловажава дейността и усилията на предишния кметски екип, зададе днес екскметът Камбитов : Ето какво каза Камбитов: 

Свидетели сме как непрекъснато се тиражират лъжи по отношение на дейността на общинска администрация за последните 8 години. Вместо да работи, новото ръководство насочва усилията си към отправяне на безпочвени обвинения и омаловажаване на всичко направено до този момент за Благоевград. Интересно ми е какво ще правят същите тези хора, след месец, когато темите им бъдат изчерпани. 

През годините, в които бях кмет, не съм си позволил да демонстрирам подобно поведение към моите предшественици, но… това е въпрос на личен избор, вероятно и на себеуважение... 

К. Тодоров 

9 коментара
11 Декември 2019 16:37 | 43
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Стига яжте л**на


11 Декември 2019 17:02 | Камбитов
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Половин милион за медиен комфорт пръснал Атанас Камбитов за 9 месеца


11 Декември 2019 17:03 | Слави
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Томчо, Томчо, ракията ти е в повече


11 Декември 2019 18:21 | pipito
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ххахах еми ето успя за 1 месец да изпие 10 литра ракия и да отвори 2 предприятия..


11 Декември 2019 19:19 | admin
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

test


11 Декември 2019 20:57 | Коси
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Това им е капацитета, толкова си могат- копират речи, крадът и си преписват проекти. Смешници и некадърници.


11 Декември 2019 21:58 | Браво
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И каква е ползата от тоя кмет за Благоевград да се угоди на смешниците от общинския съвет където не могат да си изберат председател па камоли да вършат работа. Пази Боже. Смешки Ха ха ха.


12 Декември 2019 12:21 | до стр.ком
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Прочетохме публикацията на Томов за великото според вас кметуване на Камбитов. Видяхме снимани и оригиналните фактури за това! Разбрахме защо му облизвате и подметките, а плюете Томов. Огромните пари, които ви е давал, за да си подсигури медиен комфорт, Томов ви ги е резнал и сега газ пикаете от злоба. Само за 2019 са били 260 000 лева!


12 Декември 2019 22:30 | ......
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

К. Тодоров а дали случайно не му го лапкаш на Камби?????
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар