Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ Ќагли шофьори в Ѕлагоевград! Ўест автомобила преминаха през забранената улица "»в. ћихайлов" за по-малко от 5 минути


5 септември 2018 11:24  10 коментара   29694 прочитаявно за много от шофьорите в Ѕлагоевград правилата не важат. Ўест автомобила преминаха през забранената улица "»ван ћихайлов" зад бивши€ комплекс " ончето" рано сутринта днес за по-малко от 5 минути.

„итател на struma.com., засне видео, на което се вижда се вижда, как без никакво притеснение шофьорите не се притесн€ват и дори не поглеждат знака, указващ че улицата е еднопосочна и продължават напред. Ќаглото поведение подразни много от гражданите. ѕосле н€кои друг ние виновен. ¬ижте видеото!

¬. јнастасова

ќще за: шофьори  правила  улица ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

5 септември 2018 11:44 |  апацитeт
ќценка:
3
 (
15
 гласа)

Ћeсна работа, eдна камeра и пращанe на чeститки по домовeтe и тeглeнe на пари от смeткитe дирeктно, толкова e просто... или имобилизиранe на автомобилитe, докато нe сe плати глобата


5 септември 2018 12:29 | ¬ид€л...
ќценка:
19
 (
25
 гласа)

ўе преминат, защото —лав€нска е разкопана, но не е поставен указател за нов маршрут. ’ората бързат и като не са информирани... нарушават. Ќе е правилно, ама цели€т град е блокиран.


5 септември 2018 13:09 | ≈¬√≈Ќ»
ќценка:
14
 (
20
 гласа)

’ј “ј ј ј  ќ… ƒј¬ј ¬—≈ » ƒј —»  ќѕј≈  јƒ≈“ќ —» ѕќ»— ј » ƒј «ј“¬ј–я ”Ћ»÷» јјјјј Ѕ≈ ”ћЌ»÷» —≈ƒЌјЋ» » ћ» —Ќ»ћј“ »ƒ» ƒј —Ќ»ћјЎ “ќя  јƒ≈ ≈ «ј“¬ќ–»Ћ √Ћј¬Ќј ”Ћ»÷» Ѕ≈ ћ»Ўќ÷»


5 септември 2018 13:17 | Ўшшш
ќценка:
-2
 (
16
 гласа)

–азкопано или не.. знака си е знак. » това не е само днес


5 септември 2018 13:49 | Ќики Ќиколов
ќценка:
1
 (
17
 гласа)

ћишок си ти. ¬ та€ държава си има правила, които тр€бва да се спазват, ама такива селски тарикати като теб прав€т каквото искат. «а това сме на това положение, за това всеки ден има прегазени дечица по улиците, за това всеки ден не минава без катастрофи. ¬секи си мисли че е над закона. » си правите тъпи групи във фейсбук, кой и къде е вид€л  ј“, вместо да гледате знаците и път€.


5 септември 2018 16:47 | √ошо оригинал
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

 олко часа е това"рано сутринта"«ащото €ко се бачка на обекта и е невъобразим шум.... н€ма събота н€ма недел€, н€ма 15'00 часа н€ма 6'30сутринта!!! «а тези √оспода €ката работа предприемачи (всеки ги знае кои са) н€ма ли правила?!!!


5 септември 2018 22:46 | 33333
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

јми разходете се по Ѕаучер и вижте колко неправилно паркирани автомобили има. Ќо от паркинги и гаражи се нагледаха на колите на студентите от јмерикански€, които си разтоварваха багажа. ’а кажете после, че не действали избирателно....


5 септември 2018 23:52 | »ма,√оспод !
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

√рада е заприличал на " лунен, пейзаж " ...н€какви колите им, виновни !!


6 септември 2018 11:23 | избирател
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

 акво да направи кмета бе малоумни шофьори. ƒа седи с палката на улицата и да глоб€ва. »ма си  ј“ за та€ работа, те нали все са много активни.


7 септември 2018 09:01 | пенчо
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

¬место да паркират и от двете страни на улицата е по-добре движението да е двупосочно, както беше. Ќавс€къде събират левчета за паркинг, ама улиците не са само за коли!  райно време от тази лапачка да се изгради паркинг на н€колко етажа.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.