Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

¬идео и снимки на ден€! ≈дна неув€хваща любов! ¬ъзрастно семейство от Ѕлагоевград над 50 години ръка за ръка през живота


16 април 2018 15:51  1 коментар   17234 прочита“е са възрастни, но безкрайно красиви. ƒнес репортерите ни вид€ха възрастна двойка, прилежно облечени и натъкмени мъж и жена, които върв€ха бавно по улиците на централна градска част хванати за ръка. “ова, което ни направи впечатление, че мъжът вървеше по-бавно, но бабата, изчаквайки го не пусна ръката му.

"–ъка за ръка, един до друг, в любов и разбирателство, така преминахме през живота", каза възрастната жена, ко€то като разбра, че снимаме се засрами "Ќедей чедо, на разходка сме тръгнали, трудно ни е да говорим за себе си", казаха възрастните хора.

ќстанахме безмълвни с преклонение пред т€х и любовта им. ѕоказваме ви, това е любов, ко€то с годините се превръща в истинска подкрепа. ƒобива нова форма - „овекът до теб ти е нужен, за да те хване, ако залитнеш, или забавиш ход, подпирайки се на бастуна си. ѕожелаваме на тези хора, дълъг живот в здраве и щастие. ƒнес те осмислиха ден€ ни.

≈кип Struma.com

ќще за: семейство  разходка  ръка ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 април 2018 18:33 | ?!!
ќценка:
23
 (
23
 гласа)

ƒай, Ѕоже, да има повече обичащи се и помагащи си хора. “ова е най-гол€мото щастие и късмет в живота. ƒа са живи и здрави, и да доживе€т в любов и разбирателство до века.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.