Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...  
   –егистрац舫абравена парола

¬андализъм в Ѕлагоевград! Ќа кого пречеше указателната табела?! » кой "европеец" си изхвърли боклука така / —нимки /


6 декември 2017 10:21  4 коментара   13125 прочита— изкъртен стълб, който носи указателна табела за улиците "÷ар —имеон" и "ћенча  ърничева" бе счупен тази нощ. —тълбът с€каш е удр€н с все сила, за да се счупи в основата си. ƒиващина, вандализъм и простоти€ е това, което тази сутрин вид€хме.

—амо преди дни ви показахме и изкъртен знак стоп, който н€кой безделник бе изкривил до неузнаваемост, застрашавайки шофьорите, за които този стълб бе поставен. ћногократно сме алармирали за подобни вандалски про€ви в паркове и градинки в Ѕлагоевград, изпотрошени пейки, фитнес уреди, които общината ремонтира по н€колко пъти. Ѕез думи е днешната про€ва.

¬ъпросът е:  ак да имаме самочувствие на европейци като сами превръщаме Ѕлагоевград в гето за което пък говори снимка 2, около входа на пето основно училище. ≈то така "виден" европеец от Ѕлагоевград-Ѕългари€ си изхвърл€ боклука. ƒецата го прескачаха да вл€зат в училището тази сутрин. —рам!

ƒ. ћанолов

ќще за: стълб  табела  улици  шофьори ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

6 декември 2017 12:47 | «дравейте
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

Struma. com. "ѕето основно училище" не е ли ѕето —ќ”?


6 декември 2017 15:17 | —тоил
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

»зкъртени€ знак, тротоара с 50% плочки по него, колата на тротоара и боклука там-всичко е в унисон и всичко €сно показва -вие сте в Ѕулгаристан.


7 декември 2017 06:29 | ≈вр.гражданин
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

“ова е накакво колче/не стълб/, €вно от ламарина, ко€то лесно се пречупва-никакво качество. “акив са и кошчета за боклук, кофите за боклук/които показвате/, особено дъната им, за да гни€т по-често и има общ поръчки за н€кои фирми... и т. н. ’улиганските про€ви, се озапт€ват с високи глоби и арест, но н€ма кой да направи това.  ъде е общ. полици€, има ли такава и защо не дежури и през нощта?  ъде са патрулите на –ѕ”? ¬ др. европейски държави имат вс€каква полици€ и високи глоби-общинска, горска, «ќќ, морска.... и т. н. «а изхвърлена консервна кути€ планина на Ўвейцари€ глобата е 500 шв. фр.  онен полицай с бинокъл наблюдава вс€ка група... от н€къде и наказва..... ј у нас, сп€т или се кри€т по кафетата да мине дежурството им.


7 декември 2017 09:08 | иван
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

» вие се хванахте за знака, а зад него е Ѕейрут
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.