Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

¬ажно от –«—: —андански се мутризира. »скаме извънредна сеси€ за сигурността на града!


14 юни 2019 15:02  12 коментара   18508 прочита¬ понеделник –«— ще внесе искане за извънредна сеси€ на ќбщински€ съвет във връзка с поредни€ палеж в —андански. «а по-малко от година н€колко брутални мутренски палежа разтърсиха града и засегнаха невинни хора. Ќа това тр€бва да се сложи край.

–«— определ€ умишлени€ пожар в центъра за см€на на гуми в кв. —партак като грозна и безнаказана мутренска акци€. “€ цели да покаже, че местната полици€ е напълно абдикирала от задължени€та си и мутрите са овладели града.

Ўефът на полици€та Ѕорис ўурков или тр€бва да дойде на заседанието на ќ— да об€сни какви конкретни мерки ще се вземат за овлад€ването на засилващата се криминална вълна, или да си подава оставката и да идва нов шеф, готов да гарантира правови€ ред в града ни.

 метът  отев е длъжен веднага да об€сни:

- «ащо не са взети никакви мерки, след като това е поредни€т, а не първи€т палеж в града?

-  ъде е видеонаблюдението в един от най-оживените квартали на града и изобщо тази система за сигурност на общината работи ли или само се „усво€ват” едни пари без отчет и контрол?

- «ащо не работи системата за предотврат€ване на палежи, взривове и терористични актове?

–«— се об€в€ва и категорично против липсата на достъп до интернет в ц€лата община във връзка с акци€та на жандармери€та и √ƒЅќѕ в местни€ кабелен операто𠄬ега”. ”чилищата, банките, фирмите, гражданите и туристите не са виновни, за да бъдат така брутално лишавани от информационната мрежа.

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


12 коментара

14 юни 2019 16:27 | –осен —тоев
ќценка:
3
 (
17
 гласа)

ѕак яне янев с точна и €сна позици€!
¬сички знаем че  отев и ўурков са комбина и чадър на крими контингента в —андански!


14 юни 2019 17:05 | »лко
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

÷ели€ крими контингент беше мобилизиран за
изборите, нормално сега ги закрил€т!!!!!


14 юни 2019 19:03 | Ќикола
ќценка:
12
 (
16
 гласа)

√ерб, организираната престъпност и монополите са се оплели като свински черва. яне едно време нали щеше да уволн€ва Ѕойко, защо после му стана съветник?


14 юни 2019 22:03 | √енко ѕарапанов
ќценка:
-8
 (
12
 гласа)

яне янев е най-ерудирани€ човек в —андански. ¬с€ка дума от текста е закована както тр€бва. ƒано се съгласи да стане кмет за да се случи нещо добро и в наши€ град!


14 юни 2019 22:55 | јлексей ѕетров
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

√-н €нев ти като беше 2 или колко мандата депотат кво направи за града, защо не сложихте камери или събра на хората нивите да лапаш по 1 млн субсидий на година и са пулиш смешко долна, събра на бизнессмени и хотелиери парите на теб ли да в€рваме, излага и јлексей ѕетров да му лапкаш паричките не си и плащаш на работниците


14 юни 2019 23:27 |  остадин —то€нов
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)

∆алки същества като този в предишни€ коментар показват тежка неграмотност!
 ак не ви е срам бе жалки същества...
јко не яне янев н€ма кой да каже две истински изречени€ за наши€ скапан град превзет от мутренски схеми...


15 юни 2019 00:30 | ÷ветелина
ќценка:
-1
 (
9
 гласа)

Ѕраво г-н янев! ѕърво искам да отбележа, че този човек реагира всеки път, когато в този град се случва нещо сериозно, нещо което ще ощети гражданите и разкрива всички долни игри на местните политици, като  ќ“≈в! “ози човек за разлика от повечето общински съветници има дар слово и е страшно интелигентен! ќбаче вие повечето не бихте оценили неговите качества, както не оценихте и д-р јлексиев! “а сега ходете и се плачете на онзи марсол “онев, че болницата се превръща в гробница, заради липсата на специалисти и на  ќ“≈то, че вече втори ден н€мате кабелна, защото предизборно хазната тр€бва да се пълни, а единствени€ начин е чрез рекет и натиск, че н€кой е изкарал 2 лева и веднага н€кой, добросъвестенФ му е запалил сервиза, защото му е завид€л! јз бих подкрепила г-н янев, ако се кандидатира за кмет, защото съм сигурна, че той н€ма да бъде послушко, като всички останали, мъжеФ в общината и винаги ще застава зад гражданите и техните интереси!


15 юни 2019 05:17 | Ѕожо
ќценка:
-3
 (
9
 гласа)

Ѕлагодарство на г н яннев единствен политик и съгражданин който се отзовава на поредни€ случай за този умишлен палеж, дано гроб да немат ти€ дето са го поръчали и то€ дето го е напрвил .ƒай боже бързо да се въстанови всичко


15 юни 2019 07:02 | Ѕриндо
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

 метицата на едно от санданските села е издигната от –«—, демек от янето. ј кой ли е мъжът й.... “ака че да не р»ве, че май къщичка за чистене си има


15 юни 2019 11:07 |  остадин »ванов
ќценка:
-3
 (
7
 гласа)

“р€бва да съберем подписка апел към г-н янев да се кандидатира за кмет, да спаси и да съживи града! Ќе бива да се отказава


15 юни 2019 14:20 | достоен санданчанин
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

- леле, колко много тролове е мобилизирал яне янев да го възхвал€ват тук!!! :)
... —€каш не зна€т санданчани що за стока е ..“ова леке само чака н€кой криминален битов инцидент да се случи и веднага да го €хне за политически и користни цели.
Ќо, колкото и да се напин€ш, номерата ти вече декиш не хващат.
 андидатирай се и втори път за кмет на общ. —андански, та съвсем за см€х да станеш!!!


15 юни 2019 16:38 | »ван ¬есов
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

яне янев си има всичко той и сега е добре...
јма града ни е пълна мизери€... и ако той не стане кмет —андански ще е тотално гроги...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.