Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

¬ажни подробности! ѕрокуратурата в —андански официално за случа€ с бити€ от полицаи пи€н шофьор


5 септември 2018 14:10  8 коментара   21959 прочита ¬чера, 04.09.2018 г., в 16:03 ч., в –айонна прокуратура – —андански е постъпила жалба от √.јндонов ., в ко€то се твърди, че му е нанесен побой от полицейски органи при изпълнение на служебните им задължени€.  ъм не€ са били приложени медицински документи с резултати от извършени прегледи.

ѕо случа€ е било образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 2, пр. 3, вр. чл. 130, ал. 2 от Ќаказателни€ кодекс, водено под наблюдението на –айонна прокуратура – —андански.

¬ хода на разследването към насто€щи€ момент е установено, че на 03.09.2018 г., около 23:55 ч., на ул. „—тефан —тамболов“, в района на заведението „јджев хан“, в гр. —андански, се намирал дежурен автопатрул, където служители на –” изпълн€вали служебните си задължени€. ¬ този момент към т€х се движел водачът на лек автомобил - √.ј., на когото бил подаден сигнал със стоп палка за спиране, обаче той не се подчинил. ћъжът направил маневра „обратен завой", след което напуснал м€стото. ѕоследвало преследване на колата от автопатрула из цели€ град. ¬ един момент водачът спр€л автомобила, изл€зъл от него и поб€гнал, след което бил настигнат от полицейските служители и задържан.

√.јндонов е бил прегледан от съдебен лекар, който му е издал медицинско удостоверение.  онстатирани били: контузи€ на главата, травматични увреждани€ и рани в областта на очите, д€сното ухо, охлузвани€ на л€вото кол€но, болезненост в д€сната част на гърба. ¬ съвкупност увреждани€та представл€ват временно разстройство на здравето неопасно за живота.

ћеждувременно водачът на леки€ автомобил √.јндонов . е бил изпробван с техническо средство за наличие на алкохол в издишани€ въздух, като пробата е била положителна - 1,86 промила, за което е било образувано бързо производство. ќчакват се резултати от назначената химическа експертиза на кръвната проба на лицето. ѕредстои √.јнднов . да бъде привлечен в качеството му на обвин€ем за извършени от него престъплени€ - управление на ћѕ— след употреба на алкохол и противозаконно пречене на органите на властта да изпълн€ват служебните си задължени€.

–азследването по случа€ продължава.

¬. »ванова

ќще за: прокуратура  жалба  побой ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

5 септември 2018 14:18 | ”рааааа
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

≈дин убиец на хора по пътищата по малко Ќагради за полицаите


5 септември 2018 14:42 | ќскар
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

ƒа, нека да ги наград€т!


5 септември 2018 16:05 | ƒ€до
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

¬ид€х му снимката в друг сайт.
ћалко са го били.


5 септември 2018 16:23 | ѕолицай
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ћного добре са му направили, ама за съжаление сега ще изл€зат виновни, защото е тр€бвало да го гал€т с перце пи€ницата и убиец на път€. ¬сички са ревльовци като д-р ¬еликов от ѕетрич, който пребива съпругата му поне два пъти седмично и след това ревемкато ученичка, че са го нашамарили малко.


5 септември 2018 16:49 | затвор
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

«начи напиеш се кат магаре, качиш се на колата и после биха ме... еми малко ти е педал долен... айде в кауша набързо. бахти нагли€ педал....

то ако беше они€ строй немаше да мръднеш от затвора....


5 септември 2018 17:30 | Ж
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

јко същи€ пи€ница не спр€л на стоп палка, и б€гащ от полици€та беше блъснал и убил н€кой невинен пешеходец на път€ докато го гон€т из града, тогава кой щеше да е виновен ? ѕак полици€та ли ?! «а мен то€ си е виновен, дори и да са го били е имало защо


5 септември 2018 21:20 | Ѕраво
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќа следващи€. ѕак от същото. Ќо повечко бой


6 септември 2018 11:24 | Mario
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ѕраво на полицаите!!! ћоже да се жали и да си вади медицинско, а да спре на полици€та не може. ћоже да пие и кара и сега да иска съжаление. ƒано съда си свърши работа та и получи максимална присъда тази пи€ница. —лава богу, че н€ма пострада ли.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.