Новините на югозападна България
Тайната на една отвара, която прави чудеса с тялото ви   
   РегистрацияЗабравена парола

В Struma.com: Жесток инцидент в Петрич! Каруца с кон, без каруцар, мина през главата на жена и я уби


30 ноември 2017 17:45  18 коментара   54429 прочитаЖесток инцидент в Петрич. Каруца теглена от кон премаза жена на улица "Солунска" пред хранителен магазин в града. Каруцата била без каруцар, като по думите на очевидци конят  е бил побеснял, научи Struma.com. Веднага на място са повикани екип на бърза помощ, който транспортирал жената до болницата, но  след минути тя издъхна .Безконтролното животно смля и няколко автомобила по пътя си.

В момента на място са полицейски служители, издирващи коня и неговия собственик. Към момента движението по улица "Солунска" е спряно и  се пренасочва през обходни маршрути. Убитата жена работи във фирма, близо до инцидента.

Тръгнала да се прибира ,заедно с колежка ,когато конят ги настигнал, блъснал едната жена, а другата закачил за ръката. В момента в болницатав  Петрич е пълно с близки и роднини на жените. Трагедията е голяма.

Ани Георгиева

 Още от: Общество
Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


18 коментара

30 ноември 2017 17:50 | несериозно
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

"Веднага на място са повикани екип на бърза помощ, който транспортирали жената до болницата. и я уби .,после смля няколко автомобила ."
Тоест в крайна сметка, екипът на бърза помощ е убил жената...

А тия каруци отдавна трябваше да са забранени, ама кой си скача срещу ромите избиратели.


30 ноември 2017 17:54 | ....
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

бързаме, за да има какво да препишете коректорчета!


30 ноември 2017 17:56 | Таен
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Няма как да го намерите господа полицаи, защото циганите нямат собствен адрес и си правят каквото поискат..


30 ноември 2017 18:09 | Анонимен
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Жената лежи още на ул. Дунав под Шаолин, Весник Струма лъже.


30 ноември 2017 18:18 | Иван
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Ха да видим сега рома ще отговаря ли за побеснелият кон


30 ноември 2017 18:20 | Иван
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Е как така лежи там жената, нали е закарана в болницата,?


30 ноември 2017 20:02 | Димчев
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Ако тръгнете от Петрич за Сандански, няма значение по кое време на деня със сигурност ще срещнете поне 5 каруци. Това няма да е последната неприятна случка с кон и каруца. Не знам къде са си заровили главите тия от които зависи каруците да не се движат по главния път (полиция и община).


30 ноември 2017 20:10 | of
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

БРЪЧКОВ ЗАЩО СПИШ! ДОСЕГА ДА ГИ БЕШЕ ЗАБРАНИЛ КАРУЦИТЕ! ВСЕКИ ДЕН КАРУЦИ ИЗ ЦЕНТЪРА И НАВСЯКЪДЕ! КАКВА ЕВРОПА С ТЕЗИ КАРУЦИ! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ НА ПОЧИНАЛАТА!


30 ноември 2017 20:40 | Таен
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Кмета трябва да ги забрани каруците


30 ноември 2017 20:46 | Петричанин
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Каква участ само. Съболезнования на близките на жената. Пак жертва от беззаконието на циганите. Това не е идинственият случай да препуска кон без каруца и прави щети на хората по улиците на града, спомнете си СТРУМА. КОМ и граждани. За това беззаконие имат вина и контролните органи, които не ги спират по главните улици, не ги арестуват, не им налагат глото не беше цапане на главни улици от конски изпражнения... и т. н. По Тв дават постоянно безконтролно движение на такива коне, а Държавата не ги конфискува и налага големи глоби на собствениците. В Петрич, задържаха такива коне, каруци и пр. и кмета преди им ги върна. От 28 години по петричките улици/и не само/цигани препускат по забранени платна/насрещни/с впрегатни коне с каруци. Ако и сега това не се спре-завинаги, ще носят отговорност контролните органи. Недопустимо е г-да, да не можете едни цигани да сложите в ред, срамота. Да умират хора от беззаконието на цигани. Това никога нямаше да се случи преди 1989 г и тогавашните контролни


30 ноември 2017 20:54 | трагедия просто
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Как може колите да минават всяка година прегледи, да плащат застраховки, данъци, винетки и каруците да се движат наравно с тях . Всеки ден съм свидетел как каруци препускат с бясна скорост по най-оживените кръстовища на града. Колата има спирачки, а каруцата дали има ? Разминват се на косъм с колите, та дори и с хората .Една кола ако може да спре, за да предотврати инцидент, то каруцата спирачки нямаааа


30 ноември 2017 22:12 | Димитър
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Пълни глупости пишете. Първото не е на Солунска една пряка по надолу, второ жената Бог да я прости лежеше повече от час не улицата вече отишла си. И трето това не е първия случай не побеснял кон който да профучава по улиците как няма да побесняват като при циганин животно да не си много пъти съм ги виждал как бият животинките, с една дума не е приятна гледка и крайно време е да се вземат мерки и не като преди няколко месеца когато хванахте няколко каруци с дърва и след два дни им ги върнахте с едно извинение. Г-да ''Политици жалки сте" вземете се в ръце и вземете по адекватни мерки по


30 ноември 2017 23:11 | Хан Крум
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Да, циганите са генетични идиоти. Спор няма. Те са няколко нива по-надолу в еволюционната верига. Но, сега говорим за проблема с каруците. И двата подхода към Петрич /отСандански и Кулата/ сутрин са осеяни с препускащи каруци с гюпци. Но пък същото е положението и по пътя към Златарево. Но там каруците ги управляват стари българи. И едните, и другите едва ли знаят правилата за движение. Нямат платнища под дирниците на конете и се осира на ред всичко. Нямат светлоотразителни елементи. Да, този тип придвижване, е архаичен и следва да се забрани напълно. Той е опасен, замърсяващ и нерентабилен. По селата по отворените пригодиха каруците като ремаркета за автомобилите си. Поредните идиоти. По селата карат пияни, карат без пуснати светлини. Проблемът е, че доста народ е малоумен и тъп. Каруците са опасни на всякъде. И в градове, и в села. За това същите следва да се забранят и при нарущение- отнемане на каруцата и животното. Също така на отнемане да подлежат всички безпризорно оставени .


30 ноември 2017 23:17 | Хан Крум
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Също така на отнемане да подлежат всички безпризорно оставени животни. Те също са опасни. Изкачат на пътното платно и са предпоставка за жертви. Имаш кон, паси си го цял ден лично. Вържеш ли го на мерата сам-отнемаъти се. Трябва да се въведе и лимит на единица стадна глава за овчар, козар или кравар. Не може един да пасе 300 кози, примерно и да олющат на хората градините и лозята. Съкото е иза кравите, особено дивурките. Тия ни се водят, ни се карат, а един главурко уж ги пасе. Един кравар на 20 крави. Не го спазваш. Няма субсидии и връщаш всичко. Отнемане на стоката. Ей така ще има ред и няма да има жертви и щети от страна на примитивните собственици на стока


30 ноември 2017 23:39 | Безиме
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Дано почива в мир, горката жена! Много нелепа смърт за съжаление.... Но е време да се вземат адекватни мерки срещу циганите и въпросните каруци, защото това няма да е последната трагедия..... Много жалко наистина, думите са излишни.. някой знае ли коя е жената?


1 декември 2017 07:18 | Мунчев
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

До кога ще търпим в тази община да се разхождат черни катрани с каруци по пътщата? КЪДЕ са младите хора сега? Протест пред кметството на Петрич, за незабавно наказание на чернилката, извършила това деяние! Ако това беше някой българин - знаете последствията, до кога тия негри ще продължават така????


1 декември 2017 20:50 | Стършел
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кучетата си лаят кервана си върви. Българите измират ЦИГАНИТЕ/не ромите/ се роят! Де е Киро на кирия!!!


18 юни 2018 11:47 | Ваня Илиева
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Загиналата жена е моята майка. Минаха вече почти 7 месеца а от полицията нямаме никакво съдействие до сега. Циганите са на свобода.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.