Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

”волниха горски от ДƒЋ— ƒ» „јЌФ, заловен с крадени дърва


15 ноември 2018 09:26  2 коментара   3763 прочитаЌай-тежкото наказание „уволнение” е наложено на ћехмед ƒжамалов Ѕошнаков – ловен надзирател в „ƒЋ— ƒикчан”. «аповедта на директора на териториалното поделение на ё«ƒѕ в с. —атовча инж. »смаил ћоллов е от 13 ноември, а основание за крайната м€рка са извършени нарушени€ на «акона за горите, уронване престижа на стопанството и злоупотреба със служебно положение.

ѕрипомн€ме, че на 23 октомври в 21.50 часа служители на стопанството задържаха близо до с. ¬ълкосел товарен микробус „ћерцедес”, незаконно транспортиращ дърва за огрев и управл€ван от техни€ колега. ƒървесината е без превозен билет, не е маркирана с контролна горска марка и е без пластини с идентификационен номер.

ќсвен дисциплинарното наказание на лицето са съставени от служители на –ƒ√ Ѕлагоевград два акта - за транспортиране на дървесина без контролна горска марка и без превозен билет

ћа€  остова 

ќще за: горски  дърва  уволнение ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

15 ноември 2018 11:02 | ???
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

√-в ƒам€нов ако за кражба на дърва се уволн€ва значи Ћипеви€ и „амини€ от Ѕелица тр€бва да са в затвора.  акъв е този двоен стандарт?


15 ноември 2018 13:29 | ,,
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

¬ ѕЏ–¬ќћј… ¬—»„ »“≈ √ќ–— » —ј «ј ”¬ќЋЌ≈Ќ»≈.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.