Новините на югозападна България
Тайната на една отвара, която прави чудеса с тялото ви   
   РегистрацияЗабравена парола

Тъжно и страшно! Мрежата ври и кипи от отчаяни вопли и зов за помощ! Млади хора умират, държавата нехае! Заделяме от залъка си да спасим човешки живот!


9 август 2018 12:09  4 коментара   26271 прочитаДа помогнем на 15-годишния Божидар от Петрич и 32 г. Ясен от Дупница да върнат усмивките си, мечтите си и да живеят! Полага им се този живот, за бога!!!!!


Зов за помощ! Помогнете! Протегнете ръка, за да спасим едно дете, един млад човек, които има нужда от животоспасяваща интервенция, Днес с болка публикуваме "Зов за помощ" на едно момче от Петрич. 15-годишният Дари, който се бори с коварен, скоротечен рак. Едно слънчево и лъчезарно момче, разчита на всички нас, за да живее.

Претърпял десетки операции, днес Дари има нужда от средства, за да продължи да се лекува в турска клиника, където дават надежда. А тя струва 56 000 Евро. Болестта го връхлетяла внезапно, докато мечтаел да стане ветеринарен лекар, защото много обича животните.....

И докато очите ни плуват в сълзи за нелеката съдба на Дари и неговото семейство, друго съобщение пристига на редакционната ни поща, в групата ни "Благоевград Ден и Нощ". Този път зовът за помощ е от Дупница. 32-годишният Ясен Христов има нужда от средства за тежка мозъчна операция, след която може и да живее. Има надежда! Надежа, платена с десетки хиляди левове, които семейството на Ясен няма.

Неговите приятели се нагърбиха с нелеката задача да събират пари за лечението му и зовът: "Да върнем усмивката на Ясен". Помогнете, хора!

Подобни съобщения всеки ден обикалят социалната мрежа. Отчаяни вопли и разтърсващи думи на близки и роднини, на хора с Големи сърца, нагърбили се с тежката задача да молят за финансова помощ, от която имат нужда български семейства, продали дом и покъщнина, за да лекуват рожбата си.

Чуждите клиники, а и нашите, са безпощадни в цените си, човешкият живот бива оценен, а сумите непосилни за обикновения български гражданин, който аргатува на държавата, на богаташите, за жълти стотинки. И когато битката за живота на детето ти е обречена, заради липсата на средства, тогава с нечовешка болка зовеш за помощ.. И разчиташ на други като теб, да заделят от залъка си, от мизерните си средства, за да помогнат! А от Държавата помощ няма!.. Мизерия, престъпно отношение към тежко болните.

Клиничната пътека свършва, парите, които могат да се източат от касата свършват и оттук нататък човешкият живот и спасението ни е в нашите ръце. В ръцете на хората с милостиви сърца, които прегръщат проблема и даряват. Заделят от залъка си и даряват! Бедните даряват, богатите се стискат, това с абсолютно отвращение сме констатирали при десетките кампании в помощ на страдащи, които сме правили през годините.

"Ранените ангели" на Struma.com събираха достатъчно средствата нужни за лечение и рехабилитация, след тежки заболявания, благодарение на това, че сред нас все още има хора, които са състрадателни и съпричастни към чуждата болка. Пред такива хора "Поклон". Молили сме за помощ и хора с възможности и сме ставали свидетели на индиферентни и безжалостни отговори. "Много станаха за даряване". "Ситият на гладния не вярва" е казал народът, но е казал също така, че никой не е застрахован. Лошото връхлита за миг....! Болестите не делят хората на бедни и богати, а и колелото се върти... Никой не знае.. дали утре няма да е в същата ситуация...

Мили хора! За пореден път Struma.com се обръща към вас - хората с богати души, добри сърца, към вас състрадателни българи!. Едно дете на 15 и млад мъж в разцвета на силите си имат нужда от помощ! Днес! Поредните "Ранени ангели", страдат тук на земята, сред нас! Да върнем усмивката на Ясен и мечтите на Божидар. Те трябва да имат надежда!

Заради всички, които ги обичат! А ние да направим заедно поредното добро дело.. И дано на Господ му дожалее за нас и за тези деца! Да няма вече млади, болни и страдащи хора... Да няма "Ранени ангели"! Заедно можем да спасим поредния човешки живот!
Петя Петрова

ДА ПОМОГНЕМ НА БОЖИДАР ОТ ПЕТРИЧ И ЯСЕН ОТ ДУПНИЦА

"Мили хора, моля подкрепете нашата инициатива за набиране на средства за СПЕШНА мозъчна операция(тумор в мозък), на едно момче с голямо сърце. Ясен Пламенов Христов е на 32г. от гр. Дупница. Той е лъчезарен и усмихнат човек, нека помогнем усмивката отново да бъде на лицето му. Сърдечна благодарност на всеки, който помогне."

Сметка за дарение:

,,Банка ДСК" ЕАД клон Дупница - Росен Пламенов Христов
IBAN: BG45STSA93000013608283
BIC код: STSABGSF
PayPal: [email protected]

В. Анастасова

Още за: зов  помощ  мрежа  операции  лекуване Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


4 коментара

9 август 2018 16:14 | Мария
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Понякога парите са хептем скъпи .Самата аз съм болна и изоставена и е много трудно когато нямаш роднини, и не искат да те погледнат.


9 август 2018 16:49 | Винкело
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

А шефовете на болници, че и държавни, са милионери - вижте декларациите им! А все реват за още пари, мръсници ненаситни, а насреща никаква работа и квалифицирана помощ. Жалказагиваща държава!


9 август 2018 23:53 | Марморан
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Трябва всички да знаят нещо много важно. Тази държава е подмината т всякаква революция! тук е наложетлно да гръмне пуша и да овиснат на бесилото няколко държавници! инак нищо и никой няма да ни спаси, има държави с минало като нашето настояще, как са се справили те


10 август 2018 08:52 | ...
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Дръж се приятелче.. всичко ще бъде наред
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.