Тъжна картина! Първото частно игрище в Благоевград потъна в бурени, красив комплекс се превърна в страшна гледка

10 септември 2017 13:09   4 коментара   21879 прочита


Години наред първото частно игрище в Благоевград в комплекс "Хеттрик" се руши. Комплексът, изграден с много желание от страна на собствениците му, сега е развалина, потънала в бурени, достойна за снимки на филм на ужасите. Вечер мястото е притегателен център за наркомани, клошари, които пушат пият, разхвърлят бутилки и удовлетворяват физиологичните си нужди на мястото.

Комплексът спря да работи преди около 5 години. Собствениците му го зарязаха и го оставиха на произвола заради куп създадени им проблеми. Според семейство Трайкови, които са съсобственици в известната фирма за строителство на спортни терени „М-Спорт”, до разрухата се е стигнало, след като от РДНСК констатирали, че оградата на съоръжението не може да бъде по-висока от два метра.

В същото време обаче, теренът е бил обект на доста жалби от собственици на съседен имот, който твърдели, че достъпът до имотите им, е нарушен при изграждането на обекта. Така, че бе наложена пълна забрана игрището да работи и хиляди левове потънаха в бурените му. Вижте....

Стоян Иванов

 

4 коментара
10 Септември 2017 13:42 | &&
Оценка:
47
 (
47
 гласа)

Това е в нарушение, а през последните години колко кооперации се навъдиха в нарушение, срещу трето основно училище е пълен абсурд, междублоковите пространства се презастроиха, всичките плочки в центъра ги изпотрошиха колите на сота, полицията, зареждащите магазините... Спорта, обаче им пречи, защото от там не могат да КРАДАТ.


11 Септември 2017 10:18 | Бил там някога
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Поредната идиотщина. Човек да се опита да направи нещо хубаво и веднага ще се намерят недобружелатели да го разрушът. Това е лицето на бедната ни държавица!


11 Септември 2017 15:02 | Читател
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Ако махнете надписите STRUMA от снимките може и по-добре да видим за какво става въпрос.


11 Септември 2017 21:18 | Петър Симеонов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

В България е забранено да се прави бизнес.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар